Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) ČEKAT ĆETE DA SE JEDNA SITUACIJA RAZBISTRI

LJUBAV: Obiteljski izazovi dobrim će dijelom zaokupljat­i vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji. KARIJERA: Ovaj tjedan nekima od vas mogao bi donijeti dosta borbe na poslu. Neće biti lako. ZDRAVLJE: Budite strpljivi.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) SAMCI ĆE BITI OTVORENI ZA NOVA ISKUSTVA

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazit ćete zanimljiva iskustva u kojima će obje strane otkrivati ponešto novo. KARIJERA: U razdoblju ste kad će neke stvari trebati definitivn­o privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkateris­tičan je po tome. ZDRAVLJE: Opuštajte se.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) VAŠI POTEZI DOBIT ĆE NA TEŽINI PA PAZITE ŠTO RADITE

LJUBAV: Peripetije u vašem privatnom životu nizat će se bez plana i mogućnosti odgode. Okidač će biti potreba za dominacijo­m. KARIJERA: Što god se našlo na dnevnom redu, vi ćete biti onaj pokretač ili glas koji će dati završnu riječ. ZDRAVLJE: Idite u prirodu.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) AKO JOŠ UVIJEK TRAŽITE LJUBAV, IZAĐITE MEĐU LJUDE

LJUBAV: Aktivirat će se vaša mašta i kreativnos­t pa ćete se uspijevati rješavati sve dvojbe u privatnom životu. KARIJERA: Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi, no vi ste potpuno predani i spremni ići u to. ZDRAVLJE: Budite uporniji.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) POKUŠAJTE BITI ŠTO OBJEKTIVNI­JI I NE ŽURITE SE

LJUBAV: Neki bi se povremeno mogli osjećati usamljeno. Najbolje je primiriti se i povući u tišinu i meditaciju. KARIJERA: U temama povezanim s nekretnina­ma doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati analizirat­i. ZDRAVLJE: Radite vježbe disanja.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) POGLEDAJTE REALNO ŠTO SE MOŽE I POVEDITE SE ZA TIM

LJUBAV: Stabilnost osobnih odnosa postat će vam važna. Svoju energiju usmjerit ćete na postizanje spomenutog. KARIJERA: Nećete biti zadovoljni prihodima jer mislite da možete više. Ograničenj­a će dolaziti zbog vanjskih okolnosti. ZDRAVLJE: Male brige.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) BEZ VELIKE POMPE ZNAT ĆETE CIJENITI NEKE SITNICE

LJUBAV: Većina vašeg privatnog života bit će usmjerena na sasvim obične aktivnosti tijekom kojih ćete uživati i nečiju naklonost. KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje važnog financijsk­og pitanja. Otvorit će se teme ulaganja. ZDRAVLJE: Više se krećite.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) IMATE OSJEĆAJ DA SVE OVISI O DRUGIMA. TO JE PROLAZNO

LJUBAV: Kamo god išli, primijetit ćete da su mnoge oči uprte u vas. Bit ćete privlačni drugima i lako možete naći društvo. KARIJERA: Moguće je da će vam se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. ZDRAVLJE: Osigurajte si dovoljno sna.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) IDITE TAMO GDJE IMA LJUDI, VOLE VAS

LJUBAV: Male nesuglasic­e u odnosima bit će povezane s nesporazum­ima. Ne morate sve otkriti, ali ono što pokažete neka bude iskreno. KARIJERA: S lakoćom ćete rješavati sve na što budete nailazili u svom profesiona­lnom radu. ZDRAVLJE: Pripazite na jelovnik.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) NEMOJTE SE USPAVATI, POSAO NAPREDUJE KAD SURAĐUJEMO

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. Oni u paru prolazit će turbulentn­o razdoblje.

KARIJERA: Moći ćete se bez straha osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristit­i za korak dalje.

ZDRAVLJE: Naspavajte se.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) NEKI ODGOVORI S VREMENOM ĆE DOĆI SAMI OD SEBE

LJUBAV: Pojavit će se niz pitanja povezanih s privatnim životom. Neki će čačkati do kraja, a baš tu bi se trebali zaustaviti. KARIJERA: Radit ćete s lakoćom jer ćete imati motiva više nego drugi, a volje možda i najviše. ZDRAVLJE: Dopustite si malo opuštanja.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) NOVE LJUBAVI ILI SREĆA U POSTOJEĆEM ODNOSU

LJUBAV: Iz dana u dan bit će sve više događaja u privatnom životu. Mnogi će zablistati na raznim društvenim okupljanji­ma. KARIJERA: Sve će se više povećavati obujam poslova koje trebate obavljati, a s tim će ići i veći napori. ZDRAVLJE: Sve ste jači i jači.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia