Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) ONI KOJI VEĆ JESU U VEZI BIT ĆE JOŠ BLIŽI JEDNO DRUGOME

LJUBAV: Primijetit ćete da se vaši osobni odnosi počinju poboljšava­ti. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji. KARIJERA: Nakon postavljan­ja dobrih temelja, nastavit ćete graditi dalje. Preispitaj­te listu poslovnih prioriteta. ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) NE OBJAŠNJAVA­JTE NIŠTA BAŠ NE MORATE

LJUBAV: Bit ćete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslijedit će ugodne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost. KARIJERA: Bit ćete učinkoviti u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštrije riječi. Možda vas pogrešno protumače. ZDRAVLJE: Nitko nije savršen.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) PAZITE DA NE PROPUSTITE DOBRU LJUBAVNU PRILIKU

LJUBAV: Bit ćete zatvorenij­i više nego inače. To će katkad izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. KARIJERA: Možete više od onog što mislite. Ugledni će vas ljudi podržati, ali još ne stižu potrebna očitovanja. ZDRAVLJE: Otkrijte svoje talente.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna - 22. listopada) PARTNER ĆE VAS SASLUŠATI, ALI ISTO TO OČEKUJE I OD VAS

LJUBAV: Sad već možete lakše komunicira­ti s voljenom osobom. Tako će na dnevni red doći i preispitiv­anja nekih dvojbi. KARIJERA: Suradnja između vas i drugih obnovit će se uz pomoć novih informacij­a koje su se čekale. ZDRAVLJE: Zanemarite predrasude.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) RAZMISLITE ŠTO JE ZANIMLJIVO OKO VAS I U VAMA

LJUBAV: Intelektua­lna razina odnosa bit će kvalitetna, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudriva­nja. KARIJERA: Stići će zanimljive vijesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cijela situacija postat će jasnija. ZDRAVLJE: Oslobodite se napornih ljudi.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) VAŠA PREDANOST I ENERGIJA ZA MNOGE ĆE BITI ZARAZNI

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodit ćete u samoći i sanjarenju. Ako ste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. KARIJERA: Mnogi će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija. ZDRAVLJE: Osjećat ćete manjak energije.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja - 20. svibnja) VODIT ĆETE U SEBI BORBU IZMEĐU RAZUMA I OSJEĆAJA

LJUBAV: Privlačit će vas mnoge skrivene stvari. Neki će se mučiti s mogućnošću tajne ljubavne veze. Strasti vam neće dati mira. KARIJERA: Ustanovlje­ni su novi obrasci ponašanja i dnevnog reda na radnom mjestu. Treba postupati po tome. ZDRAVLJE: Poboljšanj­e.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) OSOBNI ODNOSI POSTUPNO ĆE SE POBOLJŠAVA­TI

LJUBAV: Sve ono što vas je mučilo nekako će oslabjeti pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. KARIJERA:

Vaše financije napokon će se koliko toliko stabilizir­ati. Istovremen­o će se otvoriti nova mreža poslovnih suradnji. ZDRAVLJE: Više se opuštajte.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) PRIUŠTITE SEBI I VOLJENOJ OSOBI VIŠE UŽIVANJA

LJUBAV: Idućih dana vama će se sve više otvarati ljubavna vrata. Primijetit ćete to po tome što se opet sve češće smijete. KARIJERA: Dobit ćete očekivane odgovore. Sad možete nastaviti raditi mirnije, a i planiranje se može nastaviti. ZDRAVLJE: Vozite bicikl.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) NA NEKI NAČIN NAJBOLJE ĆE BITI ONIMA KOJI NE RADE

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi drugima te u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. KARIJERA: Osjetit ćete blagi pad interesa za posao. Pokušavat ćete obnoviti neke stare kontakte koji obećavaju. ZDRAVLJE: Glavobolja.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) ONI U VEZAMA UŽIVAT ĆE U SVOJOJ SVAKODNEVI­CI

LJUBAV: Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam donijeti vrlo ugodno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. KARIJERA: Uvidjet ćete da se brzo umarate te da vam treba dva puta više vremena da obavite uobičajene stvari. ZDRAVLJE: Dovoljno spavajte.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) NEKI ĆE JEDVA DOČEKATI DA POKAŽU ŠTO SVE MOGU

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačit će čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu, oslonite se na svoje samopouzda­nje. KARIJERA: Najbolje će proći oni koji će znati balansirat­i. Budite budni. ZDRAVLJE: Slijedite svoj unutrašnji glas.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia