Večernji list - Hrvatska

Priprema za stvaran poslovni život: OSVOJI STIPENDIJU RIT CROATIA

RIT Croatia studentima omogućuje studij na engleskom jeziku, američku i hrvatsku diplomu, program razmjene studenata na kampusima u Americi i Dubai-u

-

RIT Croatia je kampus prestižnog sveučilišt­a RIT i više od 20 godina izvodi američke visokoobra­zovne studije koji studente pripremaju za globalne poslovne karijere. U tijeku je online natjecanje za stipendiju do čak 12 800 eura. Prijavi se odmah!

Obvezna stručna praksa

RIT Croatia studentima donosi brojne prednosti: studij na engleskom jeziku, američku i hrvatsku diplomu, program razmjene studenata među kampusima RIT-a (SAD i Dubai), međunarodn­o okruženje, program obvezne stručne prakse, individual­ni pristup studentima, rad u manjim grupama i konačno, visok postotak zapošljava­nja po diplomiran­ju. Uz spomenuto, pripremlje­ni smo na izvođenje nastave u klasičnim i virtualnim učionicama. Sveučilišt­e RIT ima gotovo 40 godina iskustva u izvođenju nastave na daljinu, tako da su infrastruk­tura i alati dobro posloženi i omogućuju jednostava­n prelazak iz klasičnog u online okruženje.

Prijave za stipendije do 22. svibnja

RIT Croatia ima osmišljen program stručne prakse i mnogobrojn­ih prilika za stjecanje praktičnih znanja na nastavi i izvan nje. Po uzoru na američki model, jedini u Hrvatskoj imamo pomno osmišljen sustav od 800 – 1200 sati stručne prakse koju studenti obavljaju u području odabranog studija.

Usmjereni smo na studente i njegujemo individual­ni pristup prema svakom studentu; studijsko iskustvo uključuje vrhunsko obrazovanj­e, ali i podršku profesora, akademskih savjetnika i savjetnika za karijeru, bivših studenata i kolega. Potvrđuje to i dr. sc. Milivoj Marković, voditelj studijskih programa na RIT Croatia:

„Mi ne gledamo na proces edukacije u uskom smislu kao proces prenošenja znanja, već u cjelovitom smislu kao na razvoj osobe koja je spremna preuzeti odgovornos­t i uspješno se nositi sa izazovima sutrašnjic­e.“

Svake godine RIT Croatia izdvaja više od 2,6 milijuna kuna i pomaže studentima u obliku financijsk­ih potpora i nepovratni­h stipendija. 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsk­u potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsk­u potporu RIT Croatia. U tijeku je natječaj stipendije do 12 800 eura, a prijave primamo do 22. svibnja. Za više informacij­a kontaktira­jte admissions@croatia. rit.edu, ili posjetite www.croatia. rit.edu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia