Večernji list - Hrvatska

Javna i žestoka svađa s bivšim suprugom “Ti si sramota od muškarca koja koristi djecu da dobije pozornost”

- Ivana Carević

– Prestani s lažima, svinjo odvratna. Nitko te nije sprečavao, donesena je sudska odluka da se moraš testirati na droge prije nego što vidiš djecu. Nisi to ni pokušao. Ne zoveš ih, ne čestitaš im Božić niti rođendan. Ti si lažljiva sramota od muškarca koja samo traži pozornost i sažaljenje. Prestani govoriti o mojoj obitelji i o mojoj djeci – žestoko i javno odgovorila je Petra Ecclestone svom bivšem suprugu Jamesu Stuntu nakon što ju je isprovocir­ao svojim objavama na društvenim mrežama. Prije nekoliko tjedana Petra je pogreškom objavila na Instagramu fotografij­u svog i Jamesova sina i ubrzo je fotografij­u izbrisala jer, otkako je postala majka, odlučila je ne dijeliti fotografij­e svoje djece na društvenim mrežama jer ih želi sačuvati od eksponiran­ja u javnosti. Tu fotografij­u James je dobio elektronsk­om poštom i kaže kako mu je netko poslao sliku djeteta kako bi izazvao svađu između njega i Petre.

Želi da ih pusti na miru

– Više od dvije godine nisam smio vidjeti sina, a ovo mi je poslao netko od mojih protivnika kako bi izazvao svađu između mene i moje bivše supruge koju sam blokirao. Bolesno je kako se usuđuju koristiti moju djecu da bi me podbadali i uznemirava­li me – napisao je Stunt na svom Instagramu. Petra, koja za razliku od svoje sestre Tamare ne voli u javnosti pričati o svom privatnom životu, ovaj put odlučila je javno uzvratiti Stuntu od kojeg se rastala prije tri godine.

– Za Jamesa Stunta. Objavila sam ovo slučajno i čim sam shvatila da je javno, obrisala sam. Ne iznosi svoje mišljenje o mojoj djeci, teško da si otac godine i nemaš pravo iznositi mišljenja. Odbij, svinjo odvratna. Pusti nas na miru jednom zauvijek, zbogom – poručila mu je Petra i nakon toga dodala i izjavu koja se nalazi na početku ovog teksta.

Skrivala se u ormaru

Kći Bernieja Ecclestone­a i Slavice Radić trgovca umjetninam­a Jamesa upoznala je na slijepom spoju 2006. godine, a vjenčali su se pet godina kasnije. Bilo je to jedno od najraskošn­ijih celebrity vjenčanja koje je stajalo 12 milijuna funti, a platio ga je Bernie. Bajka se ubrzo počela pretvarati u pakao jer je James sve više pio, kockao je i postao je ovisan o kokainu. Bernie i Slavica bili su zabrinuti za svoju kćer i od početka je bivši šef Formule 1 sumnjao kako Stunt svoje bogatstvo nije zaradio legalnim putem. Petru je Stunt tijekom braka maltretira­o, a nakon što joj je zaprijetio da će je ubiti, satima se skrivala od njega u ormaru. Odlučila je zatražiti razvod. Bio je to mučan razvod i par je trebao dogovoriti skrbništvo nad djecom i podijeliti zajedničku imovinu od 5,5 milijuna funti.

Sud je odredio da se mora redovito testirati na drogu kako bi bili sigurni da više ne uzima kokain. Ako testovi budu negativni, moći će viđati svoje troje djece. Stunt je na početku imao negativne nalaze, ali ubrzo je njegov tjelohrani­telj priznao kako je on davao svoj urin Stuntu te su tako varali sud.

Petra se odselila u Los Angeles kako bi bila što dalje od Jamesa i tamo je upoznala Sama Palmera s kojim će se uskoro vjenčati, a dobili su nedavno i dijete. Dok Petra pokušava voditi miran obiteljski život, Stunt se redovito obraća svojim obožavatel­jima na Instagramu i koristi svaku priliku da bi vrijeđao Ecclestone.

 ??  ??
 ??  ?? OMILJENI GLUMAC Fredova kći rekla je kako je njezin otac bio aktivan do samog kraja i činio je svoju obitelj sretnom
OMILJENI GLUMAC Fredova kći rekla je kako je njezin otac bio aktivan do samog kraja i činio je svoju obitelj sretnom
 ??  ?? LAŽIRAO TESTOVE Stunt ima pravo viđati djecu, ali samo ako testovi na drogu pokažu da je čist
LAŽIRAO TESTOVE Stunt ima pravo viđati djecu, ali samo ako testovi na drogu pokažu da je čist

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia