Večernji list - Hrvatska

Izabel i Mateo Kovačić na ljeto očekuju rođenje djeteta

- Mia Buva

Bit će to prvo dijete nogometaša i mlade poduzetnic­e koja stoji iza brenda Lunilou

Sretne vijesti stižu iz obitelji Matea Kovačića i njegove supruge Izabel. Naš nogometni reprezenta­tivac i igrač londonskog Chelseaja i njegova predivna supruga uskoro će prvi put postati roditelji! Vijest o proširenju obitelji Kovačići su dugo uspjeli čuvati od medija, a iako se još ne zna mnogo, beba bi u njihov dom trebala stići na ljeto. Bit će to prvo dijete nogometaša i mlade poduzetnic­e koja stoji iza brenda Lunilou.

Sredinom lipnja ove godine par će proslaviti tri godine otkako su u crkvi sv. Antuna Padovansko­g u Sesvetskim Selima izrekli sudbonosno “da”. Svoju su vezu započeli prije točno deset godina, a upoznali su se u istoj crkvi u kojoj su se zakleli na vječnu ljubav. Proslavlje­ni nogometaš londonskog Chelseaja u toj je crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i, malo-pomalo, zaljubili jedno u drugo. Izabela se svojim lijepim glasom, ali i stasom, isticala se među ostalim djevojkama, a najviše je voljela pjevati psalme i duhovne pjesme, što se Matea izrazito dojmilo. Jednostavn­o, bila je drukčija.

Taj uspješni par fanovi su proglasili savršenim jer su Mateo i Izabel nerazdvojn­i. Usklađuju modne kombinacij­e, a ne stide se ni svijetu pokazati koliko se vole pa na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografij­e s emotivnim porukama u kojima si izjavljuju ljubav. Međutim, i njihova je veza morala proći kroz neke izazove. Kad je Mateo prije gotovo šest i pol godina potpisao za Inter te se preselio u Milano, Izabel i on bili su prisiljeni održavati vezu na daljinu, što im nije bilo lako. Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno, a kad god su to njegove klupske obveze dopuštale, putovali su jedno k drugome.

“Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za Izabel i prijatelje. Nedostajal­a mi je i moja župa, u kojoj sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa”, rekao je Mateo prije nekoliko godina. No tada 21-godišnji Mateo u zimu 2016. zaprosio je mladu studenticu ekonomije, a godinu dana poslije stali su pred oltar. Kovačićeva je supruga poželjela da im na crkvenom obredu pjevaju njezini kolege iz zbora.

Raskošna proslava

Vjenčanje je nastavljen­o u zagrebačko­m hotelu Westin, a na slavlje su im došli brojni poznati uzvanici. Mladenci nisu štedjeli na svoj najvažniji dan, a oboje su blistali od sreće. Njihova iskrena ljubav tako je samo dobila još jednu potvrdu, a svi koji ih poznaju kažu kako su posvećeni jedno drugome. Izabel vjerno prati supruga na svim utakmicama kluba i reprezenta­cije, a osim na njegove uspjehe, fokusirala se i na svoje. Mateo joj je podrška u pokretanju vlastitog brenda za novorođenč­ad, proizvodim­a od ekološki prihvatlji­vih materijala.

Naime, sa sestrom Ivanom prije pet godina osmislila je brend Lunilou, liniju odjeće i obuće namijenjen­u najmlađima. Ideja je za to dobila u krugu obitelji. Naime, njezina nećakinja Lucia ima vrlo osjetljivu kožu pa je trebalo pronaći odjeću koja će joj biti prihvatlji­va.

Uz obitelj i prijatelje

U Madridu je počela proizvodit­i opremu za novorođenč­ad od ekoloških materijala, a Mateo je za potrebe predstavlj­anja dječje kolekcije pozirao kao model držeći na ramenima nećakinju svoje supruge. Ovih dana Izabel sa suprugom provodi nešto više vremena, a tijekom izolacije pronašla je i novu strast. Iako par živi u Londonu, nakon razornog zagrebačko­g potresa krajem ožujka nisu dvojili te su se odlučili vratiti kući svojim obiteljima i prijatelji­ma kojima je trebala pomoć.

“Trenutačno smo u Zagrebu i moram priznati da smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo doznali dok smo bili u Londonu, a odlučili smo se vratiti u Zagreb gdje su naši prijatelji i obitelj kojima je trebala pomoć”, rekla je Izabel tom prilikom. Izolaciju u Zagrebu tako je iskoristil­a za rad u vrtu, koji joj obnavlja dušu i tijelo. Prošlog su tjedna skromnom proslavom obilježili i Mateov 26. rođendan – tada smo Izabel, koju nismo navikli vidjeti nesređenu, imali priliku vidjeti u prirodnom izdanju.

Javnosti su poznati kao miran par koji ne privlači pozornost skandalima, a prema njihovim objavama na društvenim mrežama, može se zaključiti da drže do obiteljski­h vrijednost­i te da slobodno vrijeme vole provoditi u krugu bliskih prijatelja i obitelji.

 ??  ??
 ??  ?? IAKO par živi u Londonu, nakon razornog zagrebačko­g potresa krajem ožujka nisu dvojili te su se odlučili vratiti kući svojim obiteljima i prijatelji­ma kojima je trebala pomoć
IAKO par živi u Londonu, nakon razornog zagrebačko­g potresa krajem ožujka nisu dvojili te su se odlučili vratiti kući svojim obiteljima i prijatelji­ma kojima je trebala pomoć
 ??  ?? VJENČALI SU SE prije tri godine u crkvi sv. Antuna Padovansko­g
VJENČALI SU SE prije tri godine u crkvi sv. Antuna Padovansko­g

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia