Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka – 20. travnja) NEKI ĆE POVREMENO OSJEĆATI NEDOSTATAK ATRAKCIJA

LJUBAV: Ovih dana pratit će vas kvalitetne ljubavne prilike. Iskoristit­e to da uživate ili da nekom izrazite ljubav. KARIJERA: Vjerojatno će se pokrenuti poslovi povezani s mladima. Neki će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. ZDRAVLJE: Idite za intuicijom.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja) DANI ĆE VAM SPONTANO DONOSITI PRILIKE ZA LJUBAV

LJUBAV: Većinu ovog tjedna vladat će opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsiran­o. KARIJERA: Vjerojatno će se mjeriti vaša postignuća u radu. Neki će gledati da vam iščačkaju neku staru manu. ZDRAVLJE: Samo budite ono što jeste.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza) POVREMENO ĆETE REAGIRATI KAKO NE TREBA

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne toliko važnih ljubavnih prilika. Iskoristit­e ih tako da ojačate povjerenje. KARIJERA: Na radnom mjestu svako malo pokazivat ćete borbeni stav pa nećete biti ugodni kolegama. ZDRAVLJE: Gledajte naprijed, a ne natrag.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna – 22. listopada) TREBALI BISTE OSTVARITI DOBRE FINANCIJSK­E REZULTATE

LJUBAV: Dobre društvene okolnosti i zanimljivi događaji pratit će vas većinu tjedna. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos. KARIJERA: Dobro ćete kormilarit­i zahtjevnij­im i važnijim temama. Neki će biti promaknuti. ZDRAVLJE: Više se krećite.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca) BIT ĆETE OTVORENI I ELOKVENTNI PREMA SVIMA

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa većinu ovog tjedna. Nemojte samovati, nego idite među ljude. KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste napravili zajedno sa svojim suradnicim­a. Oni će vas podržati. ZDRAVLJE: Osigurajte si kvalitetan san.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače) BIT ĆE POTREBNA SPOSOBNOST PRILAGODBE

LJUBAV: Utjecaj ljubavnih planeta ovih će dana biti šaren. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a čas da nije moguće ništa. KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obujam poslova, no bit će sasvim zanimljivo pa čak i ugodno. ZDRAVLJE: Više vježbajte.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja – 20. svibnja) ONO ŠTO SE POKRENULO NASTAVIT ĆE SE RAZVIJATI

LJUBAV: Bit ćete spremni na mnoge ljubavne pustolovin­e. Oni koji već jesu u duljim vezama izlazit će na neka atraktivna mjesta. KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s veseljem, jer put je dobar. ZDRAVLJE: Pročitajte kvalitetnu knjigu.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (21. lipnja – 22. srpnja) PONEKAD NEKOM TREBA PROGLEDATI KROZ PRSTE

LJUBAV: Dani koji slijede svako malo će vam donositi prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe. KARIJERA: Osjetit ćete nervozu kad bude trebalo surađivati. Najviše zato što s druge strane neće sve izgledati profesiona­lno. ZDRAVLJE: Ublažite zahtjeve.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna) STABILNOST JE TEMA O KOJOJ ĆETE RADO DISKUTIRAT­I

LJUBAV: Idućih dana neće doći do većeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete dovoljno energije za komunikaci­ju. KARIJERA: Volite rad s ljudima, ali sada cijenite prije svega poslove koji su sigurni. ZDRAVLJE: Tko može, neka ode na plivanje.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog) BUDITE TIHI I JEDNOSTAVN­O VOLITE

LJUBAV: Pritisak koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne osobne odnose. KARIJERA: Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i oni koji rade s mladima dobit će veliku priliku u svom radu. ZDRAVLJE: Razgibajte zglobove.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja) SVE JE POD KONTROLOM I RAZVIJA SE DOBRO

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bit ćete otvoreni i opušteni. Spremnost da vjerujete drugima vratit će vam se na najbolji mogući način. KARIJERA: Vaš utjecaj u poslu bit će utemeljen na vašoj stručnosti i profesiona­lnosti. ZDRAVLJE: Možete biti zadovoljni sobom.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače – 20. ožujka) VJEROJATNO ĆE SE POVEĆATI VAŠ UTJECAJ NA DRUGE

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljat­i o ljubavi nego što ćete ljubiti. Neki će osjećati iskušenje tajne ljubavne veze.

KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće.

ZDRAVLJE: Pokažite odgovornos­t.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia