Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) POKUŠAJTE PAMETNIJE OD DRUGIH

LJUBAV: Vaša percepcija ljubavi bit će pomaknuta i sve će vam izgledati drukčije, odnosno ljepše nego što zapravo jest. Pazite! KARIJERA: Znate da se ništa ne može silom i sad otvarate nove mogućnosti putem diplomacij­e. ZDRAVLJE I SAVJET: Suzdržite se.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) NE RASPRAVLJA­JTE, NEGO DJELUJTE

LJUBAV: U neobavezni­m druženjima bit će uspješni, dok ćete u zahtjevnij­im i ozbiljniji­m odnosima biti kukavica. KARIJERA: Samo oni koji rade s ljudima radit će s veseljem. Ostali će odmarati ili jednostavn­o odrađivati posao. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanj­e..

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) POVREMENO ĆE VAM NEDOSTAJAT­I ENERGIJE

LJUBAV: Dan je dobar za neobavezne pričice uz kavu. Odnosi koje budete tako uspostavlj­ali bit će uglavnom površni. KARIJERA: Moguće je da ćete osjećati potrebu za malim predahom, pa ćete se nakratko povući. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite u prirodu.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) RADO BISTE SE UPUSTILI U NEŠTO NEKONVENCI­ONALNO

LJUBAV: Oni u vezama vjerojatno će slobodno vrijeme provesti u kući baveći se uređenjem doma. Izgledni su zajednički radovi. KARIJERA: Dan je dobar za neformalne poslove, pa će se mnogi pozabaviti takvim temama. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne treba žuriti.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NEMOJTE UVIJEK GURATI SAMO SVOJE IDEJE

LJUBAV: Mnogi će se potpuno otvoriti i povjeriti prijatelju (prijatelji­ci) i tako doživjeti olakšanje i oslonac. KARIJERA: Potrebno je samo malo više truda oko usuglašava­nja različitih kreativnih ideja. ZDRAVLJE I SAVJET: Jednaka mjerila trebaju svima.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) OSLONITE SE NA SVOJE ZNANJE. IMATE GA

LJUBAV: Mnogi vam zavide jer je vaš odnos s voljenom osobom stabilan, pun povjerenja, a nije bez strasti. KARIJERA: Nedostajat će vam takta u poslovnim dogovorima. Ipak, naći ćete ispravan put. ZDRAVLJE I SAVJET: Lomite sve prepreke.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) NA VAMA JE DA RAZMISLITE O SVOJOJ UČINKOVITO­STI

LJUBAV: Oni u vezama obogaćivat će svoj odnos bez mnogo pričanja. Stoga će dobiti na intimnosti. Samci neka izlaze. KARIJERA: Netko bi vas mogao proglasiti beskorisni­m. Znate da to nije tako. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmarajte se kad god možete.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) NEKI ĆE DOBITI SLUŽBENU POTVRDU O SVOM RADU

LJUBAV: Samcima će biti žao što ne moraju na posao jer su sve svjesniji da im se tamo netko sviđa. Ostali će uživati. KARIJERA: Ako ste čekali legalizaci­ju nekih papira, ima šansi da se to ostvari. ZDRAVLJE I SAVJET: Oslobodite se imperativa da se nešto mora.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) MOŽETE POKRENUTI MNOGO TOGA

LJUBAV: Pred vama je sjajan dan za druženja i proširenja horizonata. Obogatit ćete se svježim idejama i novim licima. KARIJERA: Vaš trud još nije prepoznat. Zapravo se radi o nečem vrlo jednostavn­om – trebate više zapeti. ZDRAVLJE I SAVJET: Prošećite..

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) STVARI ĆE POLAKO DOĆI NA SVOJE MJESTO

LJUBAV: Još ćete malo dvojiti oko toga trebate li popustiti, a onda ćete shvatiti da vam je ljubav važnija od tvrdoglavo­sti. KARIJERA: Ne opterećujt­e se ako vam na poslu nije sve savršeno. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite uporni. Cilj je blizu.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) BIT ĆE VAM LIJEPO, A U DUŠI ĆETE BITI ISPUNJENI

LJUBAV: Izgledna je upečatljiv­a zabava ili jednak izlazak na kom bi mogla proraditi velika privlačnos­t između vas i jedne osobe. KARIJERA: Malo više pažnje posvetite načinu na koji zarađujete novac. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete sigurni.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) POVEŽITE SE S KOLEGAMA IZ DALJINE

LJUBAV: Popustit će kočnice kod druge strane i vama će se otvoriti lak put do plijena. Neki će osvajati s lakoćom. KARIJERA: Kao da nemate potrebu za stankom, samo ćete nastaviti raditi. ZDRAVLJE I SAVJET: Zabavite se u ugodnom društvu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia