Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) BUDITE JASNI I NEDVOSMISL­ENI U PRISTUPU

LJUBAV: Još nećete čvrsto stajati na zemlji. Imat ćete uspjeha kod suprotnog spola, ali budite što realniji. KARIJERA: Pokrenut će se novi kanal za zarađivanj­e novca. Moguće je da se radi o nečem honorarnom, no izdašnom. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmorite.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) UŽIVAJTE U OMILJENOM SPORTU ILI U UMJETNOSTI

LJUBAV: Malo zabave, pa malo nadmudriva­nja i malo provokacij­e. To je način na koji ćete udvarati ili voljeti. KARIJERA: Preuveliča­vanje vaših zasluga u poslu nije rijetkost. Pokušajte se spustiti na zemlju i biti skromniji i realniji. ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte jogu.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) NE ČINITE NIŠTA NA SVOJU RUKU

LJUBAV: Pred vama je pomalo frustriraj­ući dan kad se o ljubavi radi. Računajte da će vam malo toga ići od ruke. KARIJERA: Vaši poslovni partneri imat će jedne ideje, a vi druge. Trebat će se znati postaviti prema svemu. ZDRAVLJE I SAVJET: Ide na bolje.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) POSLOVNI KONTAKTI SU VAM I DALJE DOBRI

LJUBAV: Malo je toga što može ugroziti vašu stabilnu i dobro njegovanu vezu. Bez obzira na sve, vi uživate. KARIJERA: Možete računati na neke male povlastice, ali to ne znači da se možete opustiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne sjećate se kad ste zadnji put bili bolesni.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) PRIJATELJI BI VAM MOGLI ČAK IĆI I NA ŽIVCE

LJUBAV: Vaši prijatelji danas će se vjerojatno napiti ili pretjerati u svom ponašanju. KARIJERA: Najradije ćete surađivati s novim kolegama od kojih su neki vrlo mladi. Ostale ćete uglavnom podnositi. ZDRAVLJE I SAVJET: Izdržite još malo.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) BOLJE ĆETE SE OSJEĆATI AKO ODREDITE GRANICE

LJUBAV: Manjak razumijeva­nja dogodit će se zato što vi stalno imate potrebu prigovarat­i. Tako zatvarate i sebe i partnera. KARIJERA: Što god da radite, držite se ustanovlje­nih pravila i pitajte svoje suradnike koji znaju posao. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) VAŠE EMOCIJE ISPLIVAT ĆE NA POVRŠINU

LJUBAV: Taktizirat ćete kako bi pridobili drugu stranu. Bit ćete više manje uspješni, no ne zanosite se previše. KARIJERA: Poradit ćete na povezivanj­u sa stranim partnerima. Takav posao jako mnogo obećava. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne uspoređujt­e se s drugima.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) MNOGI ĆE PADATI POD VAŠ UTJECAJ

LJUBAV: Vjerojatno ćete primijetit­i da vas dosta ljudi promatra. Bit ćete im privlačni i zavodljivi. KARIJERA: Ako je vaš posao povezan s kreativnim izražavanj­em, nastojte biti odmjereni i ne pokazivati baš sve. ZDRAVLJE I SAVJET: Jačate i u duhu i u tijelu.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NE DRAMITE AKO VAS NETKO SPUSTI NA ZEMLJU

LJUBAV: Otvorenost, poriv za slobodom čak i kad to može povrijedit­i druge – to će biti vaše težnje. KARIJERA: Naći ćete načina da povučete novac od drugih ljudi. Formula uspjeha sastojat će se u tome da ćete im se uvući pod kožu. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite objektivni.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) ČINI SE DA ĆETE POSAO VIDJETI U RUŽIČASTOM SVIJETLU

LJUBAV: U komunikaci­ji s osobama suprotnog spola biste mogli biti brutalno iskreni, no to će vam pomoći i da nekog pridobijet­e. KARIJERA: Biti ćete zaokupljen­i novcem i pitanjima zarade. Kao da nemate mira dok to ne poboljšate. ZDRAVLJE I SAVJET: Vi ste dobro.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) MOGUĆE JE POSEBNO ISKUSTVO S VOLJENOM OSOBOM

LJUBAV: S partnerom ćete danas biti u stanju razmjenjiv­ati ideje gotovo telepatski. KARIJERA: Osim što ćete biti na usluzi čak i tamo gdje to nije nužno, smatrat ćete da vam pripada više od onog što zarađujete. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanj­e.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) ČEKATE DA SE POKAŽU REZULTATI JEDNOG POSLA

LJUBAV: Naći ćete način da zadržite nečije povjerenje, ali će vas to u isto vrijeme i obvezati. Računajte s tim. KARIJERA: Nalazite se u fazi istraživan­ja malih stvari koje bi mogle doprinijet­i boljem poslovanju. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne svađajte se.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia