Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja)

POKUŠAJTE VIŠE POŠTOVATI DRUGE

LJUBAV: Ništa ne biste prepustili slučaju, ali baš ćete tako morati postupiti. Na vama je da postanete zreliji. KARIJERA: Zapamtite da ne vrijedi nikog na ništa nagovarati, jer je to samo napor za vas, a mučenje za druge. ZDRAVLJE I

SAVJET: Budite pošteni prema sebi.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja)

RAZMJENJIV­AT ĆETE ISKUSTVA S OSTALIM KOLEGAMA

LJUBAV: Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je prepoznati u jednoj neobičnoj osobi koja je originalna ili nije odavde.

KARIJERA: Ojačat će poslovna suradnja s kolegama iz iste branše, a iz drugih mjesta. ZDRAVLJE I SAVJET: Vjerojatno ste u pravu.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

SVAKAKO POMOZITE KOME TREBA

LJUBAV: Otvorenost za druge i privlačnos­t bit će vaše sigurne dobitne kombinacij­e u ljubavnom životu. KARIJERA: Da bi razvili posao, svjesni ste da vama trebaju mlade snage. Danas ćete povući konkretne poteze u tom pravcu. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmarajte.

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

PUNI STE INSPIRACIJ­E ZA LJUBAV

LJUBAV: Imat ćete sjajne i neobične ideje kako poboljšati ljubavni život. Partner će vas slušati s neskriveni­m zanimanjem. KARIJERA: Neki će poželjeti mali godišnji odmor, dok će drugi krenuti u malu inventuru. ZDRAVLJE I

SAVJET: Poboljšanj­e.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

MNOGI ĆE OTKRIVATI NOVE DIMENZIJE ODNOSA S KOLEGAMA

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vi ćete postajati sve lucidniji u ljubavnim poduzimanj­ima. KARIJERA: U poslu ćete pokazivati lucidnost na kojoj bi vam mnogi mogli pozavidjet­i. Pitat će vas da ih uputite. ZDRAVLJE I SAVJET:

Pomoć stiže od intuicije.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače)

DANAS ĆE PRORADITI VAŠA MAŠTA

LJUBAV: Zabavljanj­e je izvjesno, no osobni odnosi bit će ili na površnoj razini, ili na distanci. Izdržat ćete. KARIJERA: Mjerit će se vaša postignuća, pa se potrudite da vas primijete. Ako nešto nije jasno, objasnite. ZDRAVLJE I SAVJET:

Budite redovni u rekreaciji.

BIK (21. travnja - 21. svibnja)

BUDITE OTVORENIJI ZA SURADNJU

LJUBAV: Dan je dobar za neobavezna druženja uz kavicu. Izađite van ne neku terasu i pustite da spontanost radi za vas. KARIJERA: Uslijedit će obnova kontakata sa poslovnim suradnicim­a iz inozemstva. U svemu ćete izgarati.

ZDRAVLJE I SAVJET: Uredno.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja)

NEĆETE MOĆI NIŠTA VAŽNO ODLUČITI

LJUBAV: Pred vama je dan u kom se nećete najbolje razumjeti s voljenom osobom. Pokušajte biti tolerantni­ji. KARIJERA: Neki će zaista zablistati na poslu jer će njihove zamisliti toliko zaintrigir­ati druge, da im neće moći odoljeti. ZDRAVLJE I SAVJET: Mirujte.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

DOBRO PROVJERITE LEGALNOST JEDNOG POSLA

LJUBAV: Distancu u osobnim odnosima danas ćete pokušati nadomjesti­ti većim angažmanom u seksu. KARIJERA:

Mogli bi se upustiti u financijsk­e kombinacij­e koje obećavaju, ali su prilično ekscentrič­ne. ZDRAVLJE I SAVJET:

Slušajte intuiciju.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

ONI KOJU PUTUJU NEKA PROVJERE SVOJ AUTOMOBIL

LJUBAV: Zateći ćete se u situaciji kad možete proširiti svoje kontakte. Bit će to prilika za one koji traže društvo. KARIJERA: Neki će biti spremni rušiti stare tradiciona­lne obrasce jer im je jasno da stvari treba mijenjati iz korijena. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite na izlet.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja)

ONI KOJI SU SAMI, BAVIT ĆE SE SVOJIM HOBIJIMA

LJUBAV: Oni u vezama pokušat će u svoju svakodnevi­cu unijeti nešto novo i originalno. KARIJERA: Iako će vas svi gurati u prvi plan, vi ćete duboko u sebi osjećati potrebu da se malo povučete.

ZDRAVLJE I SAVJET: Gotovo je sigurna nesanica.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

NETKO BI VAS MOGAO PROGLASITI GENIJEM

LJUBAV: Danas ćete biti posebno inventivni. Mogući su brzi i neočekivan­i potezi koji će drugu stranu ili oduševiti ili uznemiriti. KARIJERA: Od vas će se i dalje tražiti spremnost da prihvatite nešto od onoga što niste očekivali.

ZDRAVLJE I SAVJET: Ide na bolje.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia