Večernji list - Hrvatska

Zupčev suigrač pod istragom zbog večere u striptiz baru

Igrač Clippersa napravio “pogrešku u koracima”

- Dražen Brajdić

Lou Williams, lani najbolji šesti igrač NBA lige, našao se pod internom istragom NBA-ova odjela za sigurnost koji se raspitivao za svaki igračev korak tijekom, dozvoljeno­g mu, boravka izvan izoliranog NBA kampusa u Orlandu.

Ovaj košarkaš LA Clippersa izašao je iz Disney Worlda, u kojem se održava NBA završnica, kako bi bio na posljednje­m ispraćaju bliskog obiteljsko­g prijatelja, ali isti je dan završio na večeri u noćnom klubu u rodnoj Atlanti. A kako je riječ o striptiz klubu, valjalo je istražiti sve njegove aktivnosti bez obzira na to što plesačica koje se skidaju nije bilo. Ko za vraga, tamo je sreo repera Jacka Harlowa, koji nije odolio da se na svom Instagramu ne pohvali selfijem s NBA zvijezdom. Kada je shvatio kakvu je frku izazvao, reper je napisao da je to stara slika, no ta priča nije prošla jer Williams je imao masku (s NBA logotipima) kakve su se dijelile samo unutar “staklenog zvona” u Orlandu. Williams se izvlačio da je navratio u taj “gentleman’s club” zato što ima odličnu hranu i jer tamo i inače jede.

Zbog svega toga sada se raspravlja o tome da Williams bude u karanteni četiri ili 10-14 dana, što bi moglo značiti da ga neće biti na prvoj utakmici nastavka sezone, i to protiv LA Lakersa. Inače, svatko tko se u NBA kampus vraća nakon izlaska mora biti izoliran. “Sweet Lou” Williams jedna je od uzdanica Clippersa, za koje se vjerovalo da, predvođeni Kawhijem Leonardom, mogu osvojiti NBA naslov. Williams je sjajan branič (18,7 koševa, 5,7 asistencij­a), a zajedno s centrom Harellom predstavlj­a i jedan od najmoćniji­h “pick and roll” tandema lige. No kako se i Harell još nije priključio momčadi, Clippersim­a je radosna vijest što je u Orlando stigao Ivica Zubac koji upravo izdržava obveznu karantenu. izašao je iz Disney Worlda, u kojem se održava NBA završnica, da bi otišao na posljednji ispraćaj obiteljsko­g prijatelja, ali završio je u noćnom klubu

 ??  ?? LOU WILLIAMS
LOU WILLIAMS
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia