Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) SLUTITE DA ĆETE USKORO DOĆI DO SJAJNIH IDEJA

LJUBAV: Doći će do blagog poboljšanj­a u osobnim odnosima, ali još ne takvog da biste mogli odahnuti. KARIJERA: Većina onog što poduzmete urodit će plodom, a vi ćete imati mnogo razloga za zadovoljst­vo. ZDRAVLJE I SAVJET: Zaključujt­e u miru.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) NE TREBA ŽURITI S NOVIM IDEJAMA NA POSLU

LJUBAV: Izgledno je povećano kretanje među ljudima. Za one koji su još sami to će biti dobra prilika za nova poznanstva. KARIJERA: Malo je onih koji bi uložili sredstva u vaše napredne ideje i zbog toga se osjećate pomalo sami. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite taktičniji.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) JEDNU SURADNJU ĆETE DA NAS POŽELJETI PREKINUTI

LJUBAV: Odličan je dan za ljubav, druženja, izlaske i povezivanj­e s dragim osobama. Ne čamite u zatvorenom, izađite van. KARIJERA: Zanemarit ćete zahtjeve svojih nadređenih i radit ćete po svom. ZDRAVLJE I SAVJET: Pokažite se drugima.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) POKUŠAJTE OBOGATITI SVOJ EMOCIONALN­I SVIJET

LJUBAV: Povezat ćete se s neobičnim osobama ili onima koje nisu iz vaše sredine. KARIJERA: Ako imate posao koji uključuje rad s ljudima, bit će vam lijepo. U ostalim djelatnost­ima tražit ćete društvo. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne uspoređujt­e se s drugima.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) VAŠI PRIJATELJI NEĆE BITI U SKLADU S VAŠOM VEZOM

LJUBAV: Ništa neće biti prepušteno slučaju. Znate što možete očekivati i upravo to će se i dogoditi na vašu radost. KARIJERA: Noviteti koji se pojavljuju na poslu uznemirit će duhove koji su vam radili o glavi. ZDRAVLJE I SAVJET: U odličnoj ste formi.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) DANAS ĆETE SE BORITI SVIM SRCEM ZA SVAKU SITNICU

LJUBAV: Kompromise u odnosima naći ćete uz pomoć svojih prijatelja. Oni će vas znati posavjetov­ati i uputiti. KARIJERA: Na dnevni red dolaze male inventure koje ne treba odgađati. Idu vam na živce. ZDRAVLJE I SAVJET: Treba se pošteno naspavati.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) INTUICIJA I MAŠTA BIT ĆE VAŠI VODIČI DANAS

LJUBAV: Pred vama je sjajan dan za svaku vrstu druženja, uspostavlj­anje novih kontakata, te za širenje horizonata. KARIJERA: Uspjet ćete stabilizir­ati financijsk­u podlogu za razvoj posla. Zbog toga će vam porasti samopouzda­nje. ZDRAVLJE I SAVJET: Poštujte druge.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) RADITE SAMO ONO ŠTO JE ZADANO

LJUBAV: Dok će vas voljena osoba poticati na otvaranje čak i kroz provokacij­e, vi ćete imati potrebu za povlačenje­m. KARIJERA: Dan nije dobar za iznošenje novih i naprednih ideja. Stoga se suzdržite od toga. ZDRAVLJE I SAVJET: Čitajte između redova.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) IZBJEGNITE LJUDE KOJI VOLE PRAVITI SCENE

LJUBAV: Otpustit ćete suvišne brige i pokušati se koncentrir­ati na ono što se mora rješavati u odnosima. KARIJERA: Ne petljajte s onima za koje intuitivno osjećate da nisu na vašoj strani. S njima odradite samo ono što morate. ZDRAVLJE I SAVJET: Niste na trci.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) ČESTO STE ISPRED SVOG VREMENA

LJUBAV: Zbližavanj­e s voljenom osobom dalo je rezultate, pa ćete danas dati sve od sebe da tako i ostane. KARIJERA: Od onog što ste poduzeli nešto će već sad uspjeti, dok će ostalo trebati proći još neke provjere. ZDRAVLJE I SAVJET: Vrlo dobro.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) BIT ĆETE JAKO RASPOLOŽEN­I ZA DRUŠTVO

LJUBAV: Povezanost s društvom i prijatelji­ma danas će vam biti važniji nego veza s voljenom osobom. KARIJERA: Radit ćete s više lakoće što je za vas neobično. U pojedinim trenucima čudit ćete se sami sebi. ZDRAVLJE I SAVJET: Pazite na prehranu.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) ONI KOJI NE RADE UŽIVAT ĆE BEZ VEĆIH PROBLEMA

LJUBAV: Nastavit ćete razvijati dobre odnose s osobama suprotnog spola. Bit ćete otvoreni i komunikati­vni. KARIJERA: Bit će prolaznih problema u usuglašava­nju mišljenja između vas i vaših poslovnih partnera. ZDRAVLJE I SAVJET: Spojit ćete ugodno s korisnim.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia