Večernji list - Hrvatska

Veliko pomirenje bivših supružnika

Angelina Jolie i Brad Pitt sve više vremena provode zajedno

- Tamara Janušić

Glumci Brad Pitt i Angelina Jolie godinama su bili najomiljen­iji par Hollywooda. No, već četiri godine ne žive na istoj adresi, a razvod je bio buran i težak za obje strane. Ipak, čini se da stvari kreću u boljem smjeru. Vrisku i optužbe zamijenili su prijateljs­kim ponašanjem, a Brad sve više posjećuje Angelinu i njihovu djecu. Karantena im je, izgleda, oboma pomogla da shvate da je obitelj važnija od razmirica zbog sitnica pa su se smirili i počeli sve više zbližavati. Kako je poznato da ni Pitt ni Jolie nisu uspjeli pronaći ljubav nakon razvoda (iako su glumicu povezivali s bogatim biznismeno­m, a Brada s bivšom suprugom Jennifer Aniston i glumicom Alijom Shawkat), mnogi obožavatel­ji navijaju za njih i nadaju se da ovo znači da će pokušati ljubavi dati novu šansu. Glumac je bio rekao i kako žali za svojim postupcima zbog kojih je, kako je priznao, strašno usamljen.

– Svi nosimo veliku bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da jedino o čemu ljudi govore njihove su bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što prije trebao poraditi na tome – zaključio je glumac. Inače, nakon što su se razveli, Jolie je optužila Brada da je njegov alkoholiza­m razorio obitelj, a on je potvrdio da nije bio u dobrim odnosima s njihovim sinom Maddoxom, na kojeg je nekoliko puta i fizički nasrnuo.

– Morao sam shvatiti svoju krivnju u razdoru naše obitelji. Trebam naučiti kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu – rekao je Pitt. Šuškalo se da je glumica sretna u vezi s jednim iznimno bogatim biznismeno­m, no to nikad nije potvrdila, a nije se s njim ni pojavila u javnosti. Ljubomorni Brad nije htio ostati bez prava na djecu, pa je tužio Angelinu, a sudac je odredio da Angelina mora bivšem suprugu dati brojeve mobitela svakog djeteta i odredio raspored za posjećivan­je u vrijeme ljetnih praznika.

U kolovozu prošle godine tvrdila da Brad nije uopće plaćao alimentaci­ju za djecu od razvoda, no Pittovi odvjetnici to su odlučno opovrgnuli.

Iako Jolie još uvijek želi glumiti, sada može birati uloge, a čini se da prednost daje filmovima za djecu jer ih obožava.

 ??  ?? U SMIJEHU JE SPAS
U SMIJEHU JE SPAS
 ??  ?? DONEDAVNO SU FRCALE UVREDE, no sada su u odličnim odnosima
DONEDAVNO SU FRCALE UVREDE, no sada su u odličnim odnosima

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia