Večernji list - Hrvatska

Boris Rogoznica naplaćivat će personaliz­irane čestitke

Novi poslovni korak glazbenika

- Ivana Carević

Glazbenik Boris Rogoznica odlučio je okrenuti novi list i baciti se u poslovne vode. Naime, Boris je pratitelji­ma poručio da će naplaćivat­i personaliz­irane glazbene čestitke koje je dosad snimao besplatno prema njihovim željama.

Narudžbe u inbox

“Dragi moji, prošlo je promotivno razdoblje od dva mjeseca u kojem sam nudio besplatno snimanje čestitki za vaše najmilije. Nasnimao sam se i napjevao u više od 300 videa. Bilo je divnih trenutaka i emocija s obje strane, a sada je došlo vrijeme da Borko uprihodi koju kunicu od toga. Od sada pa nadalje ovakve jedinstven­e čestitke s posvetom naplaćujem.

(Tko bude zainteresi­ran i ima ozbiljnu namjeru neka se javi u inbox za info)”, napisao je Boris u objavi i dodao:

“Tako ću se moći puno kvalitetni­je pozabaviti time, svakome snimiti originalnu, individual­nu čestitku i biti ažurniji nego do sada kada sam ih imao zaista jako puno za snimanje uz tekuće obveza, pa nekima nisam ni stigao poslati (na čemu se duboko ispričavam).

Za narudžbe mi se i dalje možete javiti u inbox. Napišite mi sve vaše želje i sljedeće podatke: vrsta prigode, ime slavljenik­a, od koga su pozdravi, koju pjesmu posvetiti i na koji vam broj to poslati preko aplikacije WhatsApp. Veliki pozdrav, nadam se da uživate u ljetnim radostima kao i ja.”

 ??  ?? DOSAD JE želje i pozdrave snimao besplatno
DOSAD JE želje i pozdrave snimao besplatno

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia