Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) KREATIVNI POSLOVI RAZVIJAT ĆE SE ODLIČNO

LJUBAV: Uspjet ćete naći niz izgovora da sakrijete svoje osjećaje ili da ne pokažete koliko vam je zapravo stalo. KARIJERA: Bez obzira što u vašoj radnoj okolini ima nezadovolj­nika, sve je jasnije da se krećete ka značajnom cilju. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite realni.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) NERVOZU POKUŠAJTE POBIJEDITI HUMOROM

LJUBAV: Pred vama je frustriraj­ući dan kad se radi o ljubavi. Čuvajte ono što imate i ne pokušavaja­te ništa više od toga. KARIJERA: Ne unosite emocije u posao, barem ne previše. Trudite se biti više profesiona­lni. ZDRAVLJE I SAVJET: Emotivne frustracij­e.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) DRUGOJ STRANI SVIDJET ĆE SE VAŠ SMISAO ZA DETALJE

LJUBAV: Bit ćete spremni voljeti i to otvoreno pokazati bez obzira na sve prepreke ili nesuglasic­e. KARIJERA: Pokazat će se da male protekcije koje ste očekivali nisu toliko stabilne, ali to neće bitnije utjecati na posao. ZDRAVLJE I SAVJET: Prepoznaje­te što treba.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) SVAKO PRETVARANJ­E ODVEST ĆE VAS KORAK NAZAD

LJUBAV: Poslužit ćete se elokvencij­om kako biste se bolje približili osobi do koje vam je stalo. Vaša priča bit će uvjerljiva. KARIJERA: Imate odlične ideje, a situacija polako sazrijeva. Uskoro ćete ih moći primjeniti u praksi. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NE UZIMAJTE STVARI PREVIŠE K SRCU

LJUBAV: Vjerojatno ćete posumnjati u iskrenost voljene osobe ili će biti obratno. Ništa ne dokazujte pod svaku cijenu. KARIJERA: Imate dobar plan, no trebaju ga podržati i drugi. Da bi u tome uspjeli, koristite diplomacij­u. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) ANALIZIRAT ĆETE MOGUĆNOST USAVRŠAVAN­JA

LJUBAV: Osim što ćete se odlično zabaviti, naći ćete prave riječi kojim ćete lako pridobiti drugu stranu. KARIJERA: Mnogi će se zamisliti o svom poslu i gledati kako unaprijedi­ti svoja znanja i stručnost. ZDRAVLJE I SAVJET: Uživajte u životu.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) ONI U VEZI SU SRETNI NA OBOSTRANO ZADOVOLJST­VO

LJUBAV: Mali disbalans u osjećajnim pitanjima bit će prolaznog karaktera, pa mu nemojte pridavati značaj. Sve je u redu. KARIJERA: Možete djelovati na više razina, ali na svakoj pokažite svoju ljubaznost i potporu drugima. ZDRAVLJE I SAVJET: Malo nezadovolj­stvo.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) DOBIT ĆETE PRILIKU POKAZATI PRECIZNOST

LJUBAV: Intuicija i mašta bit će vaši vodiči kako usmjeriti svoj ljubavni život. Bit ćete tiši nego inače, ali zadovoljni. KARIJERA: Mnogi će razmišljat­i o novim potezima koje bi bilo dobro povući na radnom mjestu. ZDRAVLJE I SAVJET: Razgibajte stopala.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) USPJET ĆETE SPOJITI UGODNO S KORISNIM

LJUBAV: Imat ćete zdrav odnos prema svom ljubavnom životu. Ni u čemu nećete pretjeriva­ti, a to je još jedan razlog za sreću. KARIJERA: Čini vam se da vas drugi koče, no polako shvaćate da to neće trajati vječno. ZDRAVLJE I SAVJET: Vi ste u općoj ekspanziji.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) DANAS ĆETE SVE GLEDATI NA DALEKO

LJUBAV: Vaša veza danas će dobiti jednu novu dimenziju jer će ojačati povjerenje između vas i voljene osobe. KARIJERA: Danas bi vam se vaš posao mogao učiniti previše lagan, pa ćete tražiti nove i zahtjevnij­e zadatke. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmarajte.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) PRILAGODIT­E SE NAJBOLJE ŠTO ZNATE

LJUBAV: Nije isključeno da će vam se partner rasplakati na ramenu ili vas umoriti svojim kukanjem. KARIJERA: Jasno ćete pokazati kako treba djelovati i nećete se stidjeti otvoreno kritizirat­i neke od kolega. ZDRAVLJE I SAVJET: Imate pravo isticati se.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) PONEKAD VAM NEDOSTAJE UZBUĐENJA

LJUBAV: Po svemu sudeći pred vama je jedan sasvim uobičajeni ljubavni dan u kom ćete održavati korektan odnos s voljenom osobom. KARIJERA: Kreativci i umjetnici vjerojatno će danas doći na svoje. Moći će pokazati što mogu. ZDRAVLJE I SAVJET: Imate energije.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia