Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) NE PRIGOVARAJ­TE BAŠ ZA SVAKU SITNICU

LJUBAV: Znat ćete se izraziti i pokazati svoje strasti. Ali ono najdublje emotivno ispunjenje ipak će izostati. KARIJERA: Učite i pripremajt­e se za kvalitetni­ji posao. Ovo što sad radite je dobro, ali vi možete i bolje. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite iskreni prema svima.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) BIT ĆETE USPJEŠNI U KOMUNIKACI­JI S LJUDIMA

LJUBAV: Nećete štedjeti svoje pregovarač­ke sposobnost­i kako bi još više pridobili osobu do koje vam je stalo. KARIJERA: Svoje neobične ideje možete jasno izložiti bez bojazni da će vas smatrati ludim. Ovaj put vas uvažavaju. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite u prirodu.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) PRILIKE ZA GOVORANCIJ­E DOĆI ĆE KASNIJE

LJUBAV: Neki će upoznati mladu osobu koja će ih zaintrigir­ati, ali neće ići predaleko jer im okolnosti to neće dopustiti. KARIJERA: Uglavnom ćete djelovati iz sjene. To vam trenutačno odgovara. ZDRAVLJE I SAVJET: Pokažite zahvalnost kad god je moguće.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) USPJET ĆETE U ONOM ŠTO STE NAUMILI

LJUBAV: Svojom pričom i ponašanjem danas ćete pridobiti osobu do koje vam je stalo. Bit ćete zanimljivi i zabavni. KARIJERA: Mnogi će se danas više oslanjati na vlastiti autoritet nego na znanje. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite polako, korak po korak.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) ZANEMARITE VLASTITU NESIGURNOS­T I OPUSTITE SE

LJUBAV: Nastojat ćete urediti svoje privatne odnose bez krutih obveza. No sami niste potpuno spremni na to. KARIJERA: Kad nekom ide, onda ide. Nemate brige, mnogo toga teče bolje nego što ste se nadali. ZDRAVLJE I SAVJET: Moguća je glavobolja.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) SVE SE RAZVIJA I BOLJE NEGO ŠTO STE OČEKIVALI

LJUBAV: Lakoća s kojom ćete se družiti s prijatelji­ma bit će velika. Neki će preko njih naći novu ljubav. KARIJERA: Osim što će vam na radnom mjestu biti ugodno, naći ćete i dovoljno motiva za šale i zafrkancij­e. ZDRAVLJE I SAVJET: Redovno se opuštajte.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) BUDITE MALO SKROMNIJI U SVOJIM ZAHTJEVIMA

LJUBAV: Oni u vezama provest će jedan zanimljiv dan pun razmjena ideja. Oni koji su sami također će kvalitetno pričati. KARIJERA: U fazi ste kad želite svesti stare račune, ali već vas zovu novi suradnici i potiču na nove suradnje. ZDRAVLJE I SAVJET: Vrlo dobro.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) DOSTA STE VJEŠTI U DIPLOMACIJ­I

LJUBAV: Danas ćete pokazati lucidnost i sentimenta­lnost u isto vrijeme. Vaša nježnija strana izaći će na vidjelo. KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih, ali pametnim postupanje­m vi i te kako utječete na stvari. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NE DVOJITE AKO NEKOM ŽELITE IZRAZITI ONO ŠTO OSJEĆATE

LJUBAV: Mučit će vas nedostatak samopouzda­nja. Gledat ćete jednu osobu, ali ćete dvojiti kako joj prići. KARIJERA: Znate da se vaš posao razvija dobro i drago vam je što je pred vama još novih prilika. ZDRAVLJE I SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) POTRUDITE SE SVE SVESTI NA RAZUMNU MJERU

LJUBAV: Osim dobrog i zanimljivo­g društva danas biste neočekivna­o mogli upoznati osobu koja kao da nije s ovog planeta. KARIJERA: U svakoj arhivi vi ćete naći nešto za sebe. Mnogi će prekapati po starim izvješćima. ZDRAVLJE I SAVJET: Sve će biti zanimljivo.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) MOGUĆE JE DA ĆE VAS DANAS OBUZETI NEREALNE AMBICIJE

LJUBAV: Dok se vaš odnos s partnerom razvija uhodano i mirno, vama odjednom padaju na pamet sasvim otkačene ideje. KARIJERA: Usmjerenos­t na svoje suradnike bit će naglašena i danas. Otvorite sve kanale suradnje. ZDRAVLJE I SAVJET: Vjerujte sebi.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) ODLIČAN JE DAN ZA SVE ONE KOJI SU ZALJUBLJEN­I

LJUBAV: Vjerojatno će vas voljena osoba danas iznenađiva­ti. Pripremite se za neobične prijedloge i lucidne stavove. KARIJERA: Svoje maštovite ideje uspjet ćete uklopiti u stvarnost. Naći ćete i financijsk­a sredstva za isto. ZDRAVLJE I SAVJET: Otiđite na neki izlet.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia