Večernji list - Hrvatska

Nova Uprava Večernjeg lista: Renato Ivanuš i Dražen Klarić

-

Večernji list, vodeći dnevni list u Hrvatskoj s tradicijom duljom od šest desetljeća, od sljedećeg tjedna dobiva novu Upravu (Board of Directors). Dosadašnji član Uprave Renato Ivanuš preuzima cjelokupnu stratešku i ekonomsku odgovornos­t za poslovanje Večernjeg lista d.o.o. te će biti izravno zadužen za prodaju, pretplatu, odjel za ljudske resurse i za infrastruk­turu tvrtke.

Uz Renata Ivanuša, upravljanj­e tvrtkom preuzima glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, koji će u funkciji prokurista izravno biti zadužen za redakciju, izdavaštvo, prodaju novina na kioscima, digitalni dio poslovanja i marketing. Osim što preuzima nova zaduženja, Dražen Klarić ostaje na mjestu glavnog urednika Večernjeg lista. Dodatnu potporu u redakciji dobit će uvođenjem novog položaja izvršnog urednika, koji će biti imenovan do kraja studenoga 2020. godine.

Osnovni cilj nove Uprave bit će unapređiva­nje kvalitete Večernjeg lista i svih Večernjako­vih proizvoda jer upravo je kvaliteta ono što nas izdvaja na hrvatskome

Dražen Klarić ostaje glavni urednik, a potporu u redakciji dobit će imenovanje­m izvršnog urednika

medijskom tržištu.

– Ovo je odluka za stabilnost, profesiona­lnost i kvalitetu. Renato Ivanuš i Dražen Klarić spoj su iskustva, visokog profesiona­lnog znanja i velikog inovativno­g potencijal­a. Njih dvojica snažno će se usredotoči­ti na ljude, koji su ključ uspjeha Večernjeg lista – obrazložio je Klaus Schweighof­er, član Uprave Styrije Internatio­nal.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia