Večernji list - Hrvatska

Britney Spears je u lošem stanju, poput pacijenta u komi

- (Ivana Carević)

Britney Spears prolazi kroz teško razdoblje dok na sudu pokušava riješiti situaciju sa svojim ocem koji je prije 12 godina, kada je pjevačica doživjela živčani slom, preuzeo skrbništvo nad njom. Pjevačica želi opet imati kontrolu nad svojim financijam­a i samostalno donositi odluke i za to se na sudu bori uz pomoć svog odvjetnika Sama Inghama koji, sudeći po izjavama koje je na sudu dao o svojoj klijentici, baš ne radi njoj u korist. TMZ je došao do transkript­a sa suda i piše kako je Ingham za

Britney rekao da je ona poput pacijenta u komi i da je to najbolji način na koji može opisati njezino mentalno stanje. Zbog toga smatra da Britney mora imati odvjetnika koji će je zastupati jer, po njegovu mišljenju, pjevačica nije sposobna samostalno potpisati neki dokument i ne razumije što potpisuje. Obožavatel­ji Britney Spears već su neko vrijeme zabrinuti za pjevačicu, pokrenuli su na društvenim mrežama i pokret pod hashtagom #FreeBritne­y.

Naime, nakon serije bizarnih objava na Instagramu, sve više njih objavljuje kako se čini da pjevačica suptilno pokazuje da nešto s njezinim zdravljem ozbiljno nije u redu. Britney objavljuje videe na kojima pleše, pokazuje odjeću i šali se, no neki smatraju da ona ne kontrolira sama svoj profil na Instagramu. Njezin otac tada je rekao kako su to sve teorije zavjere i da on samo želi ono što je najbolje za njegovo dijete. Tek će idući mjeseci pokazati tko je uistinu bio u pravu.

 ??  ?? ČINI SE da se u životu nekadašnje pop-dive problemi nižu jedan za drugim
ČINI SE da se u životu nekadašnje pop-dive problemi nižu jedan za drugim

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia