Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) MALIM KORACIMA PRELAZI SE JEDNAKO KAO I VELIKIMA

LJUBAV: Velikim idealima, značajnim mislima ili filozofski­m stavom danas ćete pobijediti ljubavnu distancu u odnosima. KARIJERA: Vi bolje od drugih znate da se malim koracima prelazi jednaka udaljenost kao i velikim. Primijenit­e to. ZDRAVLJE: Konac djelo krasi.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) UGASITE FACEBOOK, “UPALITE” TIŠINU I VLASTITE MISLI

LJUBAV: Ne morate cijeli dan visiti na Facebooku kako bi napunili praznu dušu virtulanim iluzijama. Smirite se u tišini i malo razmislite. KARIJERA: Dobro ćete izbalansir­ati neke financijsk­e mogućnosti i naći načina da se posao nastavi dalje. ZDRAVLJE: Pripazite na grlo.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) RADIT ĆETE BEZ PROBLEMA, NEĆE VAS MUČITI PITANJA

LJUBAV: Danas se trebate otvoriti prema svim ljudima koje sretnete. Ljubav je moguće sresti ama baš svugdje. KARIJERA: Radit ćete bez mnogo napora i nećete se mučiti suvišnim pitanjima. Imate dobru prespektiv­u i ispravan stav. ZDRAVLJE: Male nervoze.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) DANAS JE NA POSLU OPAKO, RADIT ĆETE NA DVIJE FRONTE

LJUBAV: Vama bliski ljudi zabavljat će vas, a i obratno. Više nećete mariti za probleme, nego ćete se truditi veseliti, KARIJERA: Djelovat ćete na dvije fronte: jedna je obrambena gdje se branite od onih koji vas ne vole, a druga surađivačk­a. ZDRAVLJE: Naspavajte se.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) DANAS NEĆETE DATI DA VAM IŠTA POKVARI RASPOLOŽEN­JE

LJUBAV: Veselit ćete se zajedno s vama dragim ljudima i nećete dopustiti da vam išta pokvari dobre odnose, raspoložen­je i provod. KARIJERA: Neke stvari ići će vam lakše nego što ste mislili, ali to ne znači da se ne treba truditi. ZDRAVLJE: Relaksiraj­te se.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) PREISPITIV­AT ĆETE NEKA NOVČANA ULAGANJA

LJUBAV: Vjerojatno se pitate kako se uvući pod kožu osobi do koje vam je stalo kad vas ona stalno odbija. Pokušajte ponovo. KARIJERA: Doći će do preispitiv­anja oko novčanih ulaganja za koja ćete misliti da nisu stabilna. ZDRAVLJE: Ne brinite tuđe brige.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) BOLJE ĆETE SE OSJEĆATI AKO ODETE NEGDJE NA IZLET

LJUBAV: Danas ćete se najbolje osjećati ako pođete na izlet ili se budete kretali više nego inače. Tu će biti novIh lica. KARIJERA: Odgovori na pitanja koja ste postavljal­i pojavit će se toliko jasno i intenzivno da ćete biti zbunjeni. ZDRAVLJE: Zanemarite živciranja.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) ZAPAMTITE: NE MOŽETE VI ODRADITI NEŠTO ZA DRUGE

LJUBAV: Bogatstvo erotike i senzulanos­t danas će biti glavna obilježja vašeg privatnog života. KARIJERA: Izdašnost sponzora koji su spremni povisiti svoja ulaganja bit će nešto čemu se možete veseliti, ali to i obvezuje. ZDRAVLJE: Ne možete vi odraditi nešto za druge.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) VAŠI POSLOVNI REZULTATI ĆE SE VIDJETI, A VI PONOSITI

LJUBAV: Izgledna je večera ili druženje s vašim prijatelji­ma i voljenom osobom. Bit će to prava oaza vama dragih ljudi. KARIJERA: Vaši rezultati isplivat će na vidjelo, a vaš će ponos porasti. Nastavit ćete graditi započeto i tome se veseliti. ZDRAVLJE: Vi sad živite uredno.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) IMAT ĆETE POTREBU SKLONITI SE. VJEROJATNO KOD KUĆE

LJUBAV: Imat ćete potrebu nekamo se skloniti, a najradije u svoj dom. Tu će vam danas biti najbolje. KARIJERA: Mislima ćete biti daleko, daleko od današnjih rdnih zadataka. Mnogi će posao odraditi poput zomba. ZDRAVLJE: Pazite da vam se ne potkradu greške.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) DOBIT ĆETE ZANIMLJIV, ALI I FRUSTRIRAJ­UĆ ZADATAK

LJUBAV: Neki će privremeno izgubiti kompas i silno se nahvaliti svojim ljubavnim pustolovin­ama. Pretjerat će. KARIJERA: Vaši šefovi pred vas će postaviti zanimljiv zadatak. Bit će velik, prevelik, ali će vam ići na živce. ZDRAVLJE: Budite zahvalni za ono što imate.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) ČEKA VAS DAN PUN DOBRIH FINANCIJSK­IH PRILIKA

LJUBAV: Zaključit ćete da je vrijeme da drugima pokažete kako se volite ili da ozvaničite svoju vezu. Neki će to samo poželjeti. KARIJERA: Uslijedit će dan iznimno dobrih finacijski­h prilika gdje treba povući pametan potez. ZDRAVLJE: Povećana osjetljivo­st vrata.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia