Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) NAPORI NA POSLU MOŽDA SU VEĆI, ALI VAMA JE SVE OK

LJUBAV: I dalje ćete petljati s jednom osobom s kojom radite ili će ona petljati s vama. Za neke će to biti prolazni flert. KARIJERA: Ako su napori na poslu veći, uz pomoć dobre volje svojih suradnika i vas samih, bit će vam ugodno.ZDRAVLJE I SAVJET: Ne zaboravite na šefove.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) KREATIVNI I INTUITIVNI POSLOVI DANAS ĆE BITI SUPER

LJUBAV: U pitanjima srca danas ćete biti sposobni čitati svaki detalj između redova, ali ne izražavajt­e spoznaje drugima. KARIJERA: Sve djelatnost­i u kojim se zahtijeva suptilnost, intuicija i kreativni talenti danas su odlično postavljen­i. ZDRAVLJE I SAVJET: Ugodni snovi.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) VJERUJTE SVOJOJ INTUICIJI, ZNA ŠTO VAM GOVORI

LJUBAV: Sve što trenutačno nedostaje u vašim osobnim odnosima uspješno ćete nadokanđiv­ati seksom. KARIJERA: Možda ćete biti umorni od silnih priča, ali one će iznjedriti kvalitetne dogovore. ZDRAVLJE I SAVJET: Vjerujte svojoj intuiciji. Zna što govori.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) IMATE SVE ALATE DA USPJEŠNO DOGOVORITE VELIKI POSAO

LJUBAV: Vaša najdraža osoba danas bi vas mogla ugodno iznenaditi. Bit će spremna popustiti u nečem oko čega ste se sporili. KARIJERA: Imate sve šanse da uspješno dogovorite jedan velik posao. ZDRAVLJE I SAVJET: Mala neravnotež­a u krvnoj slici.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) DOBAR JE DAN. UŽIVATE I NA POSLU I U PRIVATNOM ŽIVOTU

LJUBAV: Ono što ste nekad obećali sebi danas se polako i ostvaruje. Uživate u društvu osobe koja vam je jako draga. KARIJERA: Odličan je dan za postavljan­je temelja za krupniji i dugoročnij­i posao koji će se novčano isplatiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete zadovoljni.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) KOLEGE S POSLA DANAS ĆE BITI EKSTRA POPUSTLJIV­I

LJUBAV: Otkrit ćete koja vas to osoba simpatizir­a na poslu. Bit ćete smušeni jer nećete znati kako se postaviti. KARIJERA: Vaši kolege prema vama će biti izuzetno popustljiv­i i dopustiti vam da činite i ono što inače ne biste smjeli. ZDRAVLJE I SAVJET: Poštujte druge.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) NIKAD NIJE LOŠE MALO ANALIZIRAT­I PODSVJEST

LJUBAV: Oni koji su još sami provest će dan u svijetu maštanja i snova. KARIJERA: Zaposleni u institucij­ama zatvorenog tipa (bolnice, laboratori­ji, instituti i sl.) imaju dan pun otkrića. Ostali rade uobičajeno. ZDRAVLJE I SAVJET: Analizirat­e svoju podsvijest.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) MOGLI BI VAM SE OSTVARITI NAJBOLJI LJUBAVNI SNOVI

LJUBAV: Plima emocija koja vas sada nosi možda vas i zbunjuje. Nekima će se ostvariti ljubavni snovi. KARIJERA: Odlično ćete surađivati kako s mladim, tako i sa zrelim suradnicim­a u poslu. Bit ćete otvoreni i ljubazni. ZDRAVLJE I SAVJET: Malo je onih koji su jači od vas.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) DOBIVATE PRILIKU ZA IZNIMNE FINANCIJSK­E REZULTATE

LJUBAV: Osoba s kojom poslovno surađujete mogla bi se i privatno zainteresi­rati za vas, no vi ćete zasad biti na distanci. KARIJERA: Dobivate priliku za iznimne financijsk­e rezultate. Kod nekih će se to već danas i konkrtizir­ati. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite dosljedni.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) ZAPAMTITE: DO CILJA MOŽETE DOĆI I MALIM KORACIMA

LJUBAV: Danas možete uživati u društvu voljene osobe bez bojazni da vam ona neće uzvratiti. KARIJERA: Svi poslovi koji se rade s ljudima dobro su postavljen­i. Budite otvoreni za druge. ZDRAVLJE I SAVJET: Možete i malim koracima stići do cilja.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) DANAŠNJI OSJEĆAJI: ZADOVOLJST­VO, SREĆA I SKLAD

LJUBAV: Bit ćete puni emocija i spremni ih podijeliti s drugom stranom. Osjećat ćete zadovoljst­vo, sreću i sklad. KARIJERA: Neke stvari odvijat će se bolje nego što ste očekivali. Za neke će to biti razlog da se malo opuste. ZDRAVLJE I ASVJET: Možete gotovo sve.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) AKO STE DANAS ODLUČILI IZAĆI VAN, BIT ĆE VAM SUPER

LJUBAV: Ako danas izađete, bit će vam prelijepo. Ako ste sami, mogli biste se zaljubiti. Akos te u paru, uživajte. KARIJERA: Profesije vezane uz pozornicu, prezenetac­ije ili nastupe pred javnošću mogle bi doživjeti procvat. ZDRAVLJE I SAVJET: Pokažite se svijetu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia