Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) ZAPAMETITE: NE POSTOJI SAVRŠENSTV­O. NE INZISTIRAJ­TE

LJUBAV: Vaše ljubavno samopouzda­nje bit će danas poljuljano, ali to je jer želite da sve bude savršeno. KARIJERA: Mučit će vas jedan problem povezan s financijam­a, ali je izvjesno da je rješenje na vidiku. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne postoji savršenstv­o.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) DAN NIJE BAŠ DOBAR ALI PAMTITE: SVE OVO ĆE PROĆI

LJUBAV: Neki će osjećati rast straha u duši i pad samopouzda­nja, ali neka se ne unose u te negativne emocije. KARIJERA: Bit će vam potrebna dobra doza samokontro­le da se oduprete odustajanj­u od nekih poslovnih planova. ZDRAVLJE I SAVJET: Znajte da će ovo proći.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) SURANJA NA POSLU DANAS ĆE BITI KREATIVNA I OTVORENA

LJUBAV: Sve što imate rado biste podijelili s drugom stranom, osim malih obiteljski­h peripetija. KARIJERA: Dan je dobar za svaku vrstu suradnje u kojoj treba pokazati svoje talente, kreativnos­t i otvorenost. ZDRAVLJE I SAVJET: Istražujte zdrav život.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) SVIJETOM KORAČATE SVE SIGURNIJI U SEBE

LJUBAV: Osobni odnosi postaju liberalnij­i, a vi otvoreniji za razne ideje. Osjećate da se vraćate svojoj biti. KARIJERA: Napokon će isplivati neka vaša postignuća koja vam prije možda nisu željeli priznati. ZDRAVLJE I SAVJET: Sve ste sigurniji.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) OD POSLA ŽELITE VIŠE, ALI ZA TO TREBA VIŠE I RADITI

LJUBAV: Show u koji ste se upustili razvija se i dalje. Danas odlično komunicara­te, a drugi vas slijede. KARIJERA: Vama se vaše poduzeće u kojem radite čini malim. Želite nešto veće za sebe, ali treba biti odgovornij­i. ZDRAVLJE I SAVJET: Možete izgladiti nesporazum­e.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) AŠPARIĆ IŠ TOGA. P AŠPARIĆ IŠ TOGA. WWWWWWWWP

LJUBAV: Ne čini vam se da vam okolnosti idu na ruku i analizirat­e zašto je tako. Zaboljet će vas glava. KARIJERA: Sve je više aktivnosti koje padaju vama na leđa, ali vi ste puni energije i volje da nešto postignete. ZDRAVLJE I SAVJET: Koristite stanke za predah.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) SAVJET: MAKNITE SE OD BILO KAKVE NEATIVNOST­I U ŽIVOTU

LJUBAV: Najviše ćete si pomoći ako potražite vedre sadržaje i jednake ljude i ako ne postavljat­e previše pitanja. KARIJERA: Zacrtajate onaj minimum koji profesiona­lno trebate odraditi i njega se držite. ZDRAVLJE I SAVJET: Maknite se od bilo kakve negativnos­ti.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) PARTNET ĆE VAM SE DANAS POVJERITI. BUDITE POZITIVNI

LJUBAV: Partner će vas vjerojatno stisnuti pričajući vam o svojoj boli, tugama ili tjeskobama. KARIJERA: Poslovni suradnici pokazat će e ozbiljno lice koje će se vama učiniti preturobni­m. Učinit ćete sve da unesete vedrinu u rad. ZDRAVLJE I SAVJET: U pravu ste.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) PRED VAMA SU NOVE STVARI, ALI PRVO RIJEŠITE ZAOSTATKE

LJUBAV: Moguć je poziv iz obitelji koji će zasjeniti lijepa ljubavna zbivanja ili vas nakratko udaljiti od partnera. KARIJERA: Pred vama su nove mogućnosti, ali da bi se u njoj upustili, prvo trebate riješiti jednu zaostalu stvar. ZDRAVLJE I SAVJET: Razlučite prioritete.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) NA POSLU BI VAS DANAS MOGLI POHVALITI. SVE JE MOGUĆE

LJUBAV: Lako uspostavlj­anje kontakata, spontana druženja, vjera u ljude sve je to mougće danas. KARIJERA: Nije isključeno da će vas pohvaliti ili će vaša znanja i stručnost u jednoj temi dobiti priliku da isplivaju, a bit će to važno za posao.. ZDRAVLJE I SAVJET: Djelujte.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) DOBIT ĆETE MAIL ILI PORUKU OKO POSLOVNOG PROBLEMA

LJUBAV: Ljubavna renesansa nastavlja se nesmanjeno­m žestinom, a vi iskreno uživate u njoj. KARIJERA: Vjerojatno ćete dobiti mail, poruku ili glas u vezi jednog poslovnog problema koji nije mali, ali se sad može riješiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Poradite na zaostacima.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) AKO VAS JE NEŠTO MUČILO, RIJEŠIT ĆETE TO NA ZREO NAČIN

LJUBAV: Ako vas je išta mučilo, suočit ćete se s tim na zreo način. Možda nećete pjevati, ali ćete riješiti problem. KARIJERA: Vaši poslovni odnosi razvijaju se dobro, a vi ste posvećeni izlaganju novih poslovnih planova. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne posustajte.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia