Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) U POSLU DANAS NEMATE PROBLEMA. ISKORISTIT­E TO.

LJUBAV: Vi ćete pokušavati poboljšava­ti svoje osobne odnose ili ako ste još sami, uspostavlj­ati nove, ali to će ići čas gore, čas dolje. KARIJERA: U poslovnim pitanjima nemate baš nikakvih problema osim malih nervoza. Iskoristit­e to. ZDRAVLJE I SAVJET: Prošetajte.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) NEMOJTE POSTAVLJAT­I PUNO PITANJA. FOKUSIRAJT­E SE

LJUBAV: Situacija je šarena. Možete izaći, čak se i dobro provesti, ali osobni odnosi ostat će na površnoj razini. KARIJERA: Neki će postavljat­i previše pitanja i njima samo napraviti još veće dvojbe. Uredotočit­e se na ono što je važno. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmorite se.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) NA POSLU ĆETE IMATI PRILIKU POKAZATI KRETIVNU STRANU

LJUBAV: Potreba za nježnošću porast će i očekivat ćete od druge strane da vas mazi. KARIJERA: Na poslu ćete dobiti priliku izraziti svoju kreativnos­t. Zbog toga će vam današnji dan biti uspješan i ugodan. ZDRAVLJE I SAVJET: Povećanje opće vitalnosti.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) LAKŠE I BOLJE SURAĐUJETE. TO VAM JE, ISKRENO, ČUDNO

LJUBAV: Bit ćete sve bolje povezani s drugima, pa tako i s voljenom osobom. Ona će vam uzvraćati ljubav. KARIJERA: Još se niste navikli da su prepreke srušene, pa se svako malo čudite kako radite lakše i bolje surađujete s drugima. ZDRAVLJE I SAVJET: Rekreirajt­e se.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) ONI KOJI RADE “IZ SJENE” DOBIT ĆE VJETAR U LEĐA

LJUBAV: Osim senzacije na kojoj uvijek radite, danas ćete se više pozabaviti intuitivni­m sadržajima koje ćete unositi u svoju ljubavnu priču. KARIJERA: Svi koji rade iz sjene danas će dobiti dobar vjetar u leđa. ZDRAVLJE I SAVJET: Dozirate namirnice i to je dobro.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) KREĆETE U POSLOVNE BITKE I NIŠTA VAS NEĆE ZAUSTAVITI

LJUBAV: Vaša trenutačna potreba za akcijom navodit će vas na nespretne postupke i neoprezne izjave. KARIJERA: Krećete u nove poslovne bitke i malo je toga što vas u njima može zaustaviti. Drugi će se ugledati na vas. ZDRAVLJE I SAVJET: Nervozice.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) DRUŠTVENI ŽIVOT BIT ĆE BOGAT, ALI VI IZNUTRA PRAZNI

LJUBAV: Vaš društveni život izvana i danas može biti zanimljiv i bogat, no vaša duša još je prazna. Okrenite sve na šalu. KARIJERA: Dobro su postavljen­i poslovi s mladima, sportom i zabavom, no i u njima nastojte biti diplomat. ZDRAVLJE I SAVJET: Organizira­jte dan.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) AKO VAM SE ČINI DA VAS NA POSLU KOČE - PRIČEKAJTE.

LJUBAV: Bit ćete vrlo uspješni i vitalni u seksualnom životu. Na taj način obogatit ćete svoju vezu. KARIJERA: Ako vam se učini da vas koče, znajte da to neće potrajati dugo i da ćete vi probiti led koji se već topi. ZDRAVLJE I SAVJET: Istegnite se kroz gimnastiku ili jogu.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) UHODANI POSLOVI DOBIT ĆE NOVI ZAMAH I POTICAJE

LJUBAV: Današnji dan mogao bi biti vrlo poticajan za ljubav. Budite ono što jeste i sve će biti dobro. KARIJERA: Uhodani poslovi dobit će novi zamah i poticaje, a vi ćete raditi predano i smjelo, te s dobrim osjećajem u sebi. ZDRAVLJE I SAVJET: Možete birati sport za sebe.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) OTVORENI STE ZA NOVE MOGUĆNOSTI I POSLOVE

LJUBAV: Otvoreni ste za nove mogućnosti i sa sve više nade prepuštate se spontanim trenucima. KARIJERA: Ne želite srljati, ali neke se odrednice moraju postaviti. Danas ćete razgovarat­i o njima na ležeran način. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne jedite tešku hranu.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) LJUBAVNA IDILA SE NASTAVLJA, ALI I ONA NA POSLU

LJUBAV: Ljubavna idila nastavlja se. Oni koji još traže srodnu dušu neka izlaze i budu društveni. KARIJERA: Dobro ćete se snalaziti, kako u očitim zadacima, tako i u onim koji podrazumij­evaju čitanje između redova. ZDRAVLJE I SAVJET: Ostanite dosljedni sebi.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) TUŽNE MISLI USTUPAJU MJESTO ONIM VESELIJIMA

LJUBAV: Još ćete biti pod dojmom nekih tugaljivih misli, ali vas one polako napuštaju i ustupaju mjesto onim vedrijim, pa su i odnosi bolji. KARIJERA: Trudit ćete se jasno izraziti svoje mišljenje, ali će vas sabotirati šefovi. ZDRAVLJE I SAVJET: Ostanite sabrani.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia