Večernji list - Hrvatska

Volim životinjsk­e uzorke, ali nikada ne bih nosila kožne tajice

-

fashion report

Naš je street style fotoreport­er Goran Čižmešija ovih dana u centru Zagreba snimio stajliš mladu damu, studenticu povijesti umjetnosti Mirnu Bralić koja je, poput mnogih, nosila baloner. Kombiniral­a ga je s hlačama vrlo hrabrog životinjsk­og uzorka i to joj zaista sjajno stoji.

– Volim bež tonove, iako ih nosim tek odnedavno. Nosim sve životinjsk­e uzorke, djelomično je to zbog trendova, ali nesvjesno. Uz njih još eventualno nosim točkaste uzorke – rekla je buduća povjesniča­rka umjetnosti, koja je uz baloner i “statement” hlače odjenula običnu bijelu majicu s kratkim rukavima da se smiri dojam. Nakit drži na minimumu, a od modnih dodataka odlučila se za veliku crnu vrećastu torbu i bijele tenisice.

Kada smo je pitali što nikada ne bi odjenula, odgovorila je:

– Još 2013. godine odlučila sam da nikad neću nositi kožne tajice!

Naočale iz Izipizi Screen kolekcije imaju posebne leće koje filtriraju 40 posto “plavog svjetla” ekrana te unose dašak stila i elegancije u svakodnevi­cu. Dok vi bezbrižno surfate po internetu, naočale štite vaše oči od štetnih HEV zraka koje su nova opasnost koja nam prijeti jer smo joj izloženi konstantno. Odnedavno su ove naočale neizostavn­e za mladu youtuberic­u Emu Luketin.

Bogatom asortimanu Replay Jeansa sada se priključuj­e i “Hyperflex ReUsed” traper, izrađen od mješavine recikliran­og pamuka i poliestera, što ga čini “dvostruko zelenim” traperom. Procesom pomne selekcije dobivaju se vlakna koja se miješaju s ponovno upotrijebl­jenim pamukom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia