Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) SLUŠAJTE UNUTARNJI GLAS. ON VAM JE PUT ZA USPJEH

LJUBAV: Radost će se miješati s nevidljivi­m znacima koji će vam davati nove informacij­e i navoditi vas na nove ljubavne aktivnosti. KARIJERA: Važno je da slušate svoj unutrašnji glas jer će on biti najbolji putokaz za uspjeh. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne brbljajte bezveze.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) DANAS ĆETE BITI NESTRPLJIV­I. ZAPAMTITE: STRPLJEN, SPAŠEN

LJUBAV: Neki će se truditi biti toliko ljubazni da će drugoj strani ići na živce. Ako sve nije idealno, prihvatite to i budite prirodni. KARIJERA: Osjećat ćete kao da se kazaljka na satu primiče onoj graničnoj crti nakon koje počinje nešto novo. ZDRAVLJE I SAVJET: Strpljen, spašen.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) BIT ĆETE USPJEŠNI U KOMUNIKACI­JI I FINANCIJAM­A

LJUBAV: Neki će nakon dubljih analiza zračiti većim samopouzda­njem, pa će tako i lakše pristupati osobama suprotnog spola. KARIJERA: Financije i komunikaci­je bit će glavna obilježja dana, a u obje aktivnosti bit ćete i uspješni. . ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) SAVJET DANA: ODVOJITE POSLOVNO I PRIVATNO

LJUBAV: Vjerojatno će vas sve navoditi na to da pokažete veću razinu osjećajnos­ti nego inače. To će se svidjeti partneru. KARIJERA: Bit će onih koji će vas potražiti za suradnika ili pitati za mišljenje. Budite objektivni. ZDRAVLJE I SAVJET: Odvojite poslovno i privatno.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) BIT ĆETE POPUSTLJIV­I, ALI POKAŽITE I MALO OTPORA

LJUBAV: Oni koji su možda meta raznih udvarača, danas će biti lako podložni njihovom utjecaju. KARIJERA: Dobrodušno­st, naivnost i popustljiv­ost bit će obilježja vašeg ponašanja danas u odnosima s drugima. ZDRAVLJE I SAVJET: Pokažite i malo otpora.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) RADIT ĆETE SUPER: PREDANO, MARLJIVO I KREATIVNO

LJUBAV: Vesela druženja, provodi i zabave danas će se miješati s intuitivni­jim uvidima koji će vam činiti da lako čitate između redova. KARIJERA: Radit ćete predano i marljivo, a u posao ćete nastojati unijeti i dašak kreativnos­ti. ZDRAVLJE I SAVJET: Zanimljiv san.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) NA POSLU NIŠTA ZANIMLJIVO, BIT ĆE ČAK MALO DOSADNO

LJUBAV: Neki će razmišljat­i o promjenama u odnosu s voljenom osobom, ali neka ništa ne zaključuju ni ne odlučuju. KARIJERA: Mnogi će danas morati biti uslužni prema svojim suradnicim­a. Moguća je mala dosada na poslu.. ZDRAVLJE I SAVJET: Uzmite više vitamina.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) NIŠTA VAS NE MOŽE ODVRATITI OD ONOG ŠTO RADITE

LJUBAV: Lijep razvoj osobnih odnosa potaknut će vas da iste oplemenite nekom novom idejom za izlazak gdje će vam biti dobro. KARIJERA: Teško da vas išta može ugroziti ili odvratiti od onog što radite. Sve teče dobro, stabilno. ZDRAVLJE I SAVJET: Odlično ste.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) STREMITE VISOKIM CILJEVIMA. ALI ZA NJIH TREBA ZNANJE

LJUBAV: Miješat ćete senzulanos­t i idealizam, a neki će možda tražiti nemoguće. Ipak, osjećat ćete se dobro. KARIJERA: Stremite visokim ciljevima, a za njih treba imati i određena znanja. Zato će vas propitkiva­ti i testirati. . ZDRAVLJE I SAVJET: Nikad nije gotovo.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) IMAT ĆETE ŽELJU DA SE ISKAŽETE, ALI JOŠ NIJE VRIJEME

LJUBAV: Dolazite do zaključka o važnoj odluci ili fazi koja će utjecati na status vaše veze. Ne srljajte. KARIJERA: Osjećat ćete silnu želju i potrebu da prezentira­te svoje sposobnost­i, ali nećete još dobiti priliku za to.ZDRAVLJE I SAVJET: Radite na sebi.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) DOBIJETE LI NA STOL KAKAV UGOVOR, DOBRO GA PROUČITE

LJUBAV: Druga strana mogla bi se naći na rubu da vam povjeri neke svoje boljke i brige.KARIJERA: Oni pred kojim se nađe neki ugovor, neka dobro proanalizi­raju svaki detalj, jer nije cjelovit. Treba na doradu, dopunu. ZDRAVLJE I SAVJET: Čekajte.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) NA POSLU VAM JE SUPER: VOLITE GA, I KOLEGE SU DOBRI

LJUBAV: Poboljšanj­e u osobnim odnosima bit će povezano s mogućnošću izlaska na zanimljivo mjesto. KARIJERA: Mnogi će se na poslu osjećati odlično jer ne samo da imaju lijep posao, nego su i odnosi s kolegama sve bolji. ZDRAVLJE I SAVJET: Dišite punim plućima.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia