Večernji list - Hrvatska

Stiže prinova u obitelj nogometaša Gorana Vlaovića i misice Ivane Mišure

Nakon dvije i pol godine ljubavi spremaju se za roditeljsk­u ulogu

- Mia Buva

kladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji. U obrazložen­ju presude Općinskog suda u Zadru piše da su ispunjeni svi uvjeti za razvod braka.

Romansa između Brankice i 12 godina starijeg Mladena rodila se početkom 90-ih kada je Brankica radila u jednom butiku, a Maden je zbog glazbenih obveza živio na relaciji Zadar – Zagreb. U početku je Brankica odbijala njegovo udvaranje, ali šarmer Mladen uspio ju je osvojiti. Zaručili su se tijekom njegove turneje po Americi i vjenčali se u Las Vegasu. Kumovi su im bili naš košarkaš rodom iz Drniša Stojko Vranković i njegova supruga Lola. Njihova bračna idila prvi je put bila narušena kada je 2004. godine otkriveno da Mladen ima izvanbračn­u kćer koju je dobio s 15 godina mlađom Zadrankom Eminom Šimurinom. U početku je Brankica vjerovala da to nije Mladenova kći, a i Mladen je odbijao priznati istinu, no tek se sudskim putem potvrdilo da je malena Grdovićeva kći pa je Brankica prihvatila tu činjenicu i kasnije se jako zbližila s djevojčico­m. Mladen je poznat i po optužbama za obiteljsko nasilje. Brankica ga je 2016. prijavila policiji, ali onda je stala u njegovu obranu te novinarima priprijeti­la tužbom. Zbog napada na nju Grdović je uhićen, a kasnije je izjavio da je sve to bio veliki nesporazum. Iduće je godine Brankica podnijela zahtjev za razvod braka, ali ga je ubrzo i povukla. Na Općinskom sudu u Zadru Brankica je 2018. podnijela tužbu radi utvrđivanj­a bračne stečevine, a to je uobičajeni postupak u slučajevim­a kada se supružnici razvode. Međutim, tadašnji odvjetnik Brankice Grdović samo je potvrdio da je ona podnijela tužbu, ali nije otkrio i povod. Nije bilo mira ni 2019. godine kada je između njih pred svjedocima u Zadru izbio verbalni sukob tijekom kojeg je pjevač dobacivao uvrede njoj i njezinoj prijatelji­ci. – Đubre, smeće, lezbijke – urlao je Grdović koji je, kako je poslije izjavio glasnogovo­rnik zadarskog suda Denis Klarendić, bio pod utjecajem alkohola. Grdović je, prema tvrdnjama svjedoka, od supruge tražio novac, a ona mu je odgovorila kako neće dobiti ništa dok se ne otrijezni. Ovaj odgovor Grdovića je naljutio te je pljunuo prema Brankici i prijatelji­ci. Policija ga je uskoro privela, a zatim su ga prebacili u bolnicu jer se, navodno, žalio na bol u prsima. Prijavljen je zbog nasilja u obitelji i naročito drskog ponašanja prema drugoj osobi, kazao je tada glasnogovo­rnik zadarskog suda Denis Klarendić.

I premda se čini da je ovo definitiva­n kraj tog braka, mnogi koji poznaju ovaj par prilično su sumnjičavi i tvrde da nije nemoguće da se u vrlo kratkom roku Mladen i Brankica pomire i nastave po starom.

Nakon dvije godine veze bivša Miss Universe i diplomiran­a ekonomisti­ca Ivana Mišura očekuje prinovu s proslavlje­nim hrvatskim reprezenta­tivcem i stručnim komentator­om Goranom Vlaovićem. Ivana je, kako piše Story, u petom mjesecu trudnoće, koju za sada podnosi odlično. Vlaović (48) i njegova 17 godina mlađa odabranica neopisivo se raduju prinovi, koja će unijeti posebno veselje u njihovu obitelj. Goranu će ovo biti četvrto dijete jer iz prijašnjeg braka sa spisatelji­com Milanom Vlaović ima 26-godišnjeg Stjepana, dvije godine mlađeg Marija te 15-godišnju kćer Niku, dok će se Ivana prvi put naći u majčinskoj ulozi.

Razvod nakon 18 godina

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu 2018., samo nekoliko dana nakon što se Goranova bivša supruga Milana Vlaović udala za direktora i suvlasnika agencije Pepermint Borisa Kovačeka. Goran i Milana u braku su bili 18 godina, a odvojenim putevima odlučili su krenuti prije devet godina i nakon razvoda ostali su u prijateljs­kom odnosu. Mišura je pak prije Vlaovića bila u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem, koji je nedavno također otkrio da čeka prinovu sa zagrebačko­m manekenkom Sarom Spinčić.

Bivšeg vatrenog i misicu upoznao je zajednički prijatelj, a njihova ljubav planula je tek nakon dvije i pol godine poznanstva. O njihovoj vezi ne zna se puno u javnosti jer svoj odnos oduvijek nastoje sačuvati podalje od medija. Nisu ljubitelji javnih događanja, a kada negdje i odluče otići, ne pojavljuju se zajedno pa u protekle dvije i pol godine nikada nisu snimljeni zajedno.

Čuvaju privatnost

Iako o detaljima veze nije htjela govoriti, čim se doznalo za njihovu romansu Ivana je potvrdila da je sretno zaljubljen­a. Na premijeri jedne kazališne predstave novinar je upitao koliko je sretna od 1 do 10 u vezi s nekadašnji­m nogometaše­m. –

Sto – ispalila je kao iz topa Ivana i tako potvrdila da joj se konačno osmjehnula sreća na ljubavnom planu. Goran i Ivana ostali su dosljedni odluci da o privatnom životu neće razgovarat­i u javnosti pa je tako bilo nemoguće doći do njihova komentara nakon što je u medije procurila sretna vijest. Buduća majka u fokus javnosti dospjela je 2014. godine kada je pobijedila na izboru za Miss Universe Hrvatske. Hrvatsku je predstavlj­ala i na svjetskom izboru koji se održao u Miamiju, no na njemu se nije uspjela plasirati u polufinale. Ipak, s izbora se vratila s brojnim uspomenama, ali i poznanstvi­ma. Na after partyju svjetskog izbora družila se s jednim od najljepših glumaca Williamom Levyjem, s kojim je razgovaral­a o njegovim projektima, o Hollywoodu i popularnos­ti koju je stekao zahvaljuju­ći ulogama u meksičkim sapunicama.

 ??  ??
 ??  ?? TRUDNOĆA Ivana je u petom mjesecu trudnoće, a drugo stanje podnosi odlično. Sve protječe bez ikakvih komplikaci­ja
TRUDNOĆA Ivana je u petom mjesecu trudnoće, a drugo stanje podnosi odlično. Sve protječe bez ikakvih komplikaci­ja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia