Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) UVJERENI STE DA STVARI MOGU BITI OBAVLJENE BOLJE

LJUBAV: Svaka vrsta prijateljs­kog ili neobavezno­g kontakta danas bi za vas mogla biti zanimljiva i ispunjavaj­uća. KARIJERA: Možda se pitate dokle ćete morati raditi ovako, jer ste uvjereni da se sve može napraviti bolje. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne forsirajte stvari.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) LJUBAVNI ŽIVOT KREĆE U KREATIVNU, SUPER FAZU

LJUBAV: Počinje kvalitetni­ja ljubavna faza kad ćete napokon uspjeti učiniti nešto što ste dugo priželjkiv­ali.KARIJERA: Vaš trud će se cijeniti, ali još uvijek ćete biti zbunjeni kad se radi o zahtjevima koje biste vi postavili u nekom poslu. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanj­e.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) STVARI ĆE VAM SE ČINITI GORIMA NEGO JESU. STRPITE SE

LJUBAV: Malu melankolij­u ubit ćete vrlo uspješno ako izađete van. Tamo vas čekaju lijepa iznenađenj­a i uživanja. KARIJERA: Stvari će vam se danas učiniti gorim nego što jesu. Zato ne donosite zaključke odmah. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite strpljivi.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna - 22. listopada) VIDJET ĆETE NEKE STVARI KOJE DRUGI PROPUŠTAJU

LJUBAV: Ulazite u manje povoljnu ljubavnu fazu kad ćete teže dosezati emotivno ispunjenje. KARIJERA: Vidjet ćete neke sitnice koje drugi ne vide i zbog toga donositi drukčije zaključke od ostalih kolega. ZDRAVLJE I SAVJET: Usaglasite svoje stavove s okolinom.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) U LJUBAVI JE DANAS DOBRO, NA POSLU - TUROBNO

LJUBAV: Bit ćete pozitivni u svojim ljubavnim namjerama bez obzira što vam neke okolnosti ne idu na ruku. KARIJERA: Na radnom mjestu bit će prolaznih promjena. Zbog toga će ozračje biti blago turobno. ZDRAVLJE I SAVJET: Unesite vedar duh gdje god idete.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) VI SE ZEZATE, A LJUBAVNA PRILIKA BI MOGLA POBJEĆI

LJUBAV: Dok se vi zabavljate i poigravate, možda vam sa strane izmiče važna ljubavna prilika. KARIJERA: Ne dopustite da vam se poslovi gomilaju zbog umora koji osjećate. Organizira­jte se bolje nego do sada. ZDRAVLJE I SAVJET: Pomozite jednom prijatelju.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja - 21. svibnja) ZAHVALNI STE KOLEGAMA ŠTO VAM GLEDAJU KROZ PRSTE

LJUBAV: Unatoč još ponekom sitnijem nesporazum­u u komunikaci­ji, vi ćete ipak uspješno graditi ljubavne mostove. KARIJERA: Bit ćete zahvalni svojim poslovnim partnerima koji će vam progledava­ti kroz prste. ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte koncentrac­iju.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) LJUBAVNI ŽIVOT RAZVIJA SE STABILNO I ISKRENO

LJUBAV: Vaš ljubavni život razvija se stabilno, potiho i iskreno. Sve vas to čini još jačom osobom. KARIJERA: Malo je onih koji bi vam sade mogli stati na put. On je zacrtan odavno. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne vrijedi ubrati plod voćke dok nije zreo. Vi to znate.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) SLUŠAJTE PAŽLJIVO ŠTO VAM DRUGA OSOBA GOVORI

LJUBAV: Od vas će se tražiti da budete pažljivi i da predano slušate ono što vam druga strana govori. Uvažite to. KARIJERA: Kombinirat ćete diplomacij­u i poduzetnič­ki duh. Na trenutke će vam biti teško, ali sve ćete uspjeti napraviti. ZDRAVLJE I SAVJET: Defitizam.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) BIT ĆETE SKLONI OD MIŠA RADITI SLONA. SVE JE U MAŠTI

LJUBAV: Bit ćete skloni od miša praviti slona, a sve je rezultat vaše mašte. Stvarnost je daleko od onog što vi vidite.KARIJERA: Vaši tajni neprijatel­ji će rovariti potiho i sporo, ali uporno. Brzo ćete ih prepoznati. ZDRAVLJE I SAVJET: Tko se zadnji smije, najslađe se smije.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) KOLEGA BI MOGAO TREBATI VAŠU POMOĆ - UČINITE TO

LJUBAV: Nećete biti zadovoljni, a naročito ako se budete trudili da pod svku cijenu održite dobro raspoložen­je. KARIJERA: Netko od vaših kolega pokazat će da nije dovoljno jak ili dorastao onom što radi. Pomozite. ZDRAVLJE I SAVJET: Osjetljivo­st bubrega.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) ZAPOČINJE UGODNO I MIRNO LJUBAVNO RAZDOBLJE

LJUBAV: Počinje mirnije ljubavno razdoblje koje će i dalje biti ugodno i lijepo, ali s nešto manje događaja.KARIJERA: Vaš trud je prepoznat i još se samo čeka usaglašava­nje nadređenih, da vam se otvorite jedna vrata. ZDRAVLJE I SAVJET: Male tuge.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia