Večernji list - Hrvatska

ZVIJEZDE RIJEKINE SKUPINE

-

Lorenzo Insigne (Napoli)

Kapetan Napolia Lorenzo Insigne osam je godina u klubu, preko 350 utakmica odigrao je za taj klub, upisao 91 pogodak i 74 asistenije. Na stranu vrijednost­i Koulibaliy­ja (65 milijuna eura) i Ruizu (50 milijuna), no prva zvijezda je ipak kapetan Napolija. Doduše, u ovoj sezoni se ozlijedio i jop se ne zna koliko će biti izvan terena, ne bi bilo loše za Rijeku da propusti utakmice protiv momčadi s Rujevice, ali s druge strane bilo bi ga lijepo i vidjeti protiv našeg kluba.

Calvin Stengs (AZ Alkmaar)

Dečko rođen u Amsterdamu u AZ je od mladih dana i sad je s tek 21 godinom Calvin Stengs, desnokriln­i napadač ovog nizozemsko­g kluba najveća zvijezda i u njemu vide ‘bankomat’, igrača koji će im donijeti veliki novac. On već sada ima 77 utakmica za prvu momčad Alkmaara, a asistira više nego što zabija (17 pogodaka i 18 asistencij­a). Rožan će morati dobro posložiti svoju lijevu defenzivnu stranu za tog mladića.

Mikel Oyarzabal (Real Sociedad)

Ako Rijeka protiv AZ Alkmaara mora paziti na suparničku desnu stranu, protiv Real Sociedada mora paziti na lijevu. Tamo ordinira Mikel Oyarzabal, reprezenta­tivac Španjolske koji je bio kralja U21 vrste s nevjerojat­na 23 nastupa. No, sad su mu 23 godine i igra u A vrsti i ne vjerujemo da će dugo ostati u Real Sociedadu, vrijednost mu je već sad 60 milijuna eura i za njega se zanimaju najbogatij­i klubovi, ne samo u Španjolsko­j.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia