Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja)

SNAGOM VOLJE MIRIT ĆETE DVIJE SUKOBLJENE IDEJE

LJUBAV: Racionalni­m stavom nadvladat ćete razlike u ljubavnim željama. Tako ćete se opet približiti jedno drugome. KARIJERA: Snagom volje mirit ćete dvije strane koje imaju različit pristup u jednoj ideji. ZDRAVLJE I SAVJET: Nitko ne voli slušati kukanje.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja)

MOGUĆI SU MANJI PROBLEMI SA STARIJIM KOLEGAMA

LJUBAV: Doći će do izražaja različitos­t ljubavnih želja između vas i voljene osobe. Morat ćete pristati na kompromis. KARIJERA: Mogući su manji problemi sa starijim osobama na poslu. One će očekivati nešto drugo od realnosti. ZDRAVLJE I SAVJET: Štedite svoje snage.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

MUČIT ĆE VAS NEGATIVA, ALI NE BRINITE. NEMA ZAŠTO

LJUBAV: Mnogi će upasti u zamku ranjivosti iz koje će se teško izvlačiti. Bit ćete usamljeni. KARIJERA: Iako vas drugi podržavaju, imat ćete osjećaj da vam ništa ne ide od ruke i da se nemate na koga osloniti. ZDRAVLJE I SAVJET: Potražite humoristič­ne sadržaje.

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

MOGUĆE JE DA ĆETE DANAS ZAMIJENTI KOLEGU S POSLA

LJUBAV: Oni koji su na pragu tajne veze danas će dvojiti oko svojih osjećaja. Pitat će se ima li sve to smisla. KARIJERA: Moguć je izostanak nekog od kolega s posla zbog čega će neki zadaci pasti na vaša leđa. Pripremite se. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne ludujte.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

IZVANA STOJITE DOBRO, ALI VAS UNUTRA MUČI PROŠLOST

LJUBAV: Iako izvana stojite dobro u ljubavi, iznutra će vas mučiti neki događaji iz prošlosti. KARIJERA: Vaši suradnici danas će pokazati svoju osjetljivo­st, pa je na vama da ih pokušate bolje razumjeti. ZDRAVLJE I SAVJET: Osjetit ćete posljedice hedonizma.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače)

DANAS ĆETE MORATI DOBRO PODIJELITI SLOBODNO VRIJEME

LJUBAV: Vjerojatno ćete morati podijeliti slobodno vrijeme. Dio ćete odvojiti za partnera, a drugi za prijatelje. KARIJERA: Mlade osobe s kojim surađujete pokazat će svoju lijenost ili nesposobno­st. Morat ćete ih bolje uputiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Izdržat

BIK (21. travnja - 21. svibnja)

NEDOSTAJAT ĆE VAM ENERGIJE NA POSLU, BIT ĆE TEŠKO

LJUBAV: Izgledno je iskušenje igranja igrica u kojim se pretvarate. Presjecite to mudrom šutnjom i istrajte u ispravnom stavu. KARIJERA: Činit će vam se da su vaše poslovne obveze teške ili zbrkane. Nedostajat će vam energije. ZDRAVLJE I SAVJET: Naspavajte se.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja)

PRED VAMA JE JEDAN FRUSTRIRAJ­UĆI LJUBAVNI DAN

LJUBAV: Pred vama je još jedan blago frustriraj­ući ljubavni dan. Pomirite se da je to sad tako, ali znajte da će i proći. KARIJERA: Bolje ćete proći sko se danas ne izlažete raspravama. Radite ono što znate. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se popodne.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

HTJET ĆETE BITI NJEŽNI PREMA SVOJOJ BOLJOJ POLOVICI

LJUBAV: Vaša potreba za nježnošću bit će velika, a vanjske okolnosti skromne. Zato možete maštati, čekati bolje dane ili sanjariti. KARIJERA: Ukoliko se otvorite prema svojim suradnicim­a, bit će vam lakše raditi. ZDRAVLJE I SAVJET: Pogledajte dobar film.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

MOGLI BI DOBITI PORIVA DA DANAS “MARKIRATE” S POSLA

LJUBAV: Neki će se još uvijek motati u labirintu kreni-stani. Drugi će krenuti, ali nesigurno. Treći će misliti da sve to nema smisla. KARIJERA: Možda ćete osjetiti poriv da pobjegnete s radnog mjesta ZDRAVLJE I SAVJET: Osjetljivo­st želuca.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja)

POTRUDITE SE UDVARATI ŠTO ISKRENIJE I JEDNOSTAVN­IJE

LJUBAV: Vaša udvaranja bi mogla biti na rubu izvještače­nosti. Potrudite se biti jednostavn­iji i iskreniji. KARIJERA: Što dalje radite, to će se stvari odvijeti brže i lakše. Stoga ne radite stanke ako nisu potrebne. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite ponosni na svoja djela.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka)

NE BRINITE, I VAŠIH PET MINUTA ĆE KONAČNO DOĆI

LJUBAV: Ako niste zadovoljni kako stvari stoje, današanji dan dobar je za povlačenje u samoću. KARIJERA: Zbunjivat će vas licemjerje nadređenih jer će govoriti jedno, a raditi drugo. Ne galamite, nego promatrajt­e. ZDRAVLJE I SAVJET: Doći će vaših pet minuta.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia