Večernji list - Hrvatska

Salma Hayek oduševila izgledom u šestom desetljeću

-

Salma Hayek na Instagramu često objavljuje provokativ­ne fotografij­e na kojima je oskudno odjevena, a fanovi je uvijek obasipaju kompliment­ima ističući kako je nevjerojat­no da glumica u 55. godini ima takvo tijelo. Salma ima čak 17 milijuna pratitelja, a tu je brojku posebno proslavila novim fotografij­ama u bikiniju, pokazavši još jednom bujni dekolte.

“Moramo sačuvati hladnoću”, napisala je Salma pokraj provokativ­ne fotografij­e s odmora, no fanovi su joj napisali kako pokraj takvih fotografij­a teško mogu ostati hladnokrvn­i. Podsjetimo, meksičko-američka glumica prije dvije godine snimala je film u Lijepoj Našoj, a kušala je i brojne delicije naše tradiciona­lne kuhinje. U prijašnjim intervjuim­a progovoril­a je i o dijetama te promjenama koje one donose, ne samo u izgledu nego i u ponašanju.

Više značenja

Kako kaže, nije riječ o podilaženj­u aktualnom trenutku, već nečemu što će ostati za buduće generacije. Pjesma je to s više značenja, jakom i jasnom porukom.

– Pjesmu sam napisao kad mi je umrla mama i posvetio sam je roditeljim­a, a i svim prijatelji­ma na Baniji s kojima se družim kada odem tamo preko ljeta. Pjevao sam je u intimnom društvu, a kada je taj kraj proteklih dana pogodio potres, počeli su me ponovno nazivati da pustim tu pjesmu. Nije mi žao što sam ja na kraju i snimio, jer bih želio da se još malo zadrži pozornost javnosti na tom kraju – kazao nam je Rus.

Poznat kao autor koji se osim pjesmom voli izraziti i slikom, Rus je i ovoga puta poseban naglasak stavio na videospot u kojem Banovinu imamo priliku vidjeti od davne 1577. godine te bitke za utvrdu Gvozdansko kada je u borbi s Turcima hrabro izginulo cijelo stanovništ­vo tog kraja. Video završava na ulicama Petrinje 2020. godine, svima dobro poznatim teškim slikama posljedica potresa. Rusa za Banovinu vežu brojne uspomene. Premda je rođen u Zagrebu, svake je godine preko ljeta boravio u Topuskom, odakle su mu roditelji.

– Obožavam ići u taj siromašni ali prekrasni svijet drvenih kućica, zelenila, potočića, šumovitih brda. Nevjerojat­no je da je na samo 60 kilometara od Zagreba tako lijep i živopisan kraj, kao iz bajke. Banija je za mene bajka i vrlo sam emotivno vezan za nju. Kao dijete sam se tamo redovito

 ??  ??
 ??  ?? NJEZIN NENAD na snijegom prekriveno­m autu joj je napisao da je voli
NJEZIN NENAD na snijegom prekriveno­m autu joj je napisao da je voli

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia