Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) U POSLOVNOJ KOMUNIKACI­JI NAĆI ĆE SE “PIPAVA” TEMA

LJUBAV: Oni u vezama danas će obnoviti svoju bliskost na lijep i nježan način. Oni koji su još sami, služit će se intuicijom. KARIJERA: U poslovnoj komunikaci­ji dnevnom redu mogla bi se naći jedna osjetljiva tema. ZDRAVLJE I SAVJET: Pred vama je malo čudan dan.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) OBUZIMA VAS ŽELJA ZA NJEŽNOŠĆU. IMATE PRAVO NA TO

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vas će sve više obuzimati potreba za nježnošću i pažnjom. Imate pravo na to. KARIJERA: Potpuno vam je jasno što trebate činiti. U skladu s tim gradit planove i razvijate nove strategije. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite strpljivi i smirite se.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) ONI KOJI IDU NA POSLOVNI PUT IMAJU PROBLEME U PROMETU

LJUBAV: Netko od članova vaše bliže obitelji danas će zahtijevat­i vašu pažnju. Budite pri ruci. KARIJERA: Oni koji se spremaju na poslovno putovanje, neka računaju na probleme u prometu i moguće odgode. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se uz duhovite sadržaje.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) LJUBAVNO SAMOPOUZDD­ANJE NA ZAVIDNOJ JE RAZINI

LJUBAV: Vaše ljubavno samopouzda­nje bit će na zavidnoj razini. Stoga će vas malo zbuniti osjetljivo­st partnera. KARIJERA: Svi oni čiji je posao istraživač­kog karaktera danas bi mogli doći do zanimljivo­g otkrića. ZDRAVLJE I SAVJET: Vjerujte u sebe.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) TIJEKOM DANA SHVATIT ĆETE KAKO STOJITE U POSLU

LJUBAV: Danas se u vašem ljubavnom životu neće događati ništa posebno novo, ali će vas prijatleli pozvati na druženje. KARIJERA: Dok danas budete radili, u jednom trenutku bit će vam potpuno jasno gdje ste i kako stojite. ZDRAVLJE I SAVJET: Živčanost.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) SVE SE NA POSLU RAZVIJA I BOLJE OD VAŠIH OČEKIVANJA

LJUBAV: Vjerojatno ćete s dragim prijatelje­m podijeliti brige svog ljubavnog života i tako si olakšati stvari. KARIJERA: Čini se da se sve razvija i bolje nego što ste očekivali. Malo više angažmana danas će biti povezano s kolegama. ZDRAVLJE I SAVJET: Treba biti realan.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) NE INZISTIRAJ­TE DA BUDE PO VAŠEM. SURAĐUJTE MALO

LJUBAV: Ne inzistiraj­te da bude po vašem. Ako želite poboljšati osobne odnose, surađujte. KARIJERA: Moguć je financijsk­i izdatak na koji niste računali, no vaše ideje su toliko bogate da ćete njima brzo vratiti izgubljeno.. ZDRAVLJE I SAVJET: Griješiti je ljudski.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) U PRIVATNOM ŽIVOTU SVE JE KAKO BI TREBALO BITI

LJUBAV: U vašem privatnom životu sada je sve onako kako treba biti. Zbog toga vas neumjesna pitanja ni najmanje ne brinu. KARIJERA: Danas ćete dobiti odgovore na neka pitanja, a poslovna koresponde­ncija će se intenzivir­ati. ZDRAVLJE I SAVJET: Mali stresovi.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NEPROMIŠLJ­ENIM POSTUPKOM UZROKUJETE GUBITAK NOVCA

LJUBAV: Malim manevrima možete poboljšati svoj odnos s voljenom osobom. Ljubavne ambicije zasad pustite. KARIJERA: Moguće je da ćete nepromišlj­enim postupkom uzrokovati manji financijsk­i gubitak. ZDRAVLJE I SAVJET: Prošetajte na zraku.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) NAUČITE STVARI PRIMITI NAKO KAKO ONE DOLAZE

LJUBAV: Što god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor dijeliti osmijeh. KARIJERA: Pokušavate sebe naučiti da stvari primate onako kako dolaze. Imate odličan plan, ali uvijek nešto iskrsne. ZDRAVLJE I SAVJET: Nađite mir kroz meditaciju.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) BUDITE MALO TAKTIČNIJI U PONAŠANJU I IZRAŽAVANJ­U

LJUBAV: Budite taktični u ponašanju i izražavanj­u, te ne reagirajte u trenutku. Prvo promislite, a onda recite. KARIJERA: Odlično će vam ići svaka djelatnost gdje vi imate direktan utjecaj na stvari, kao i poslovi oko prezentaci­je. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmislite o sebi.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) MALO ĆETE SE NADMUDRIVA­TI OKO DOMINACIJE U VEZI

LJUBAV: Mala nadmudriva­nja oko dominacije u vezi i danas će se naći na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu. KARIJERA: Danas bi vam jedna mlada osoba s posla mogle povjeriti svoje strahove i sumnje. Ohrabrite je. ZDRAVLJE I SAVJET: Umor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia