Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) MOŽDA VAS VOLE, ALI VAM NEĆE GLEDATI KROZ PRSTE

LJUBAV: Vaš partner pristat će na neke kompromise, ali još uvijek ćete trebati ulagati napora u komunikaci­ji. KARIJERA: Na radnom mjestu ste popularni, ali to ne znači da će vam u svemu progledati kroz prste. ZDRAVLJE I SAVJET: Zanimate se za čajeve od bilja.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) ZNATE DA VAM NA POSLU IDE SUPER, PA ZATO UŽIVATE

LJUBAV: Danas biste se mogli pokazati kao vrlo ugodan domaćin svojim dragim gostima, bilo da ste u paru, bilo sami. KARIJERA: Oslobodit ćete se svake misli o poslu za koji znate da vam ide dobro. Dan je kao stvoren za uživanje. ZDRAVLJE I SAVJET: Nema ni briga, ni napora.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) ZAPAMTITE: RAVNOMJERN­A SURADNJA NAJBOLJI JE PUT

LJUBAV: Ako pokušate dominirati u odnosima, nećete uspjeti. Ravnopravn­a suradnja i dogovaranj­e bolja je opcija. KARIJERA: Vaši nadređeni i kolege postići će dogovor, no vi to nećete najbolje pirhvatiti. Ne ide vam u prilog. ZDRAVLJE I SAVJET: Naći ćete kompromis.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) DANAS ĆE U LJUBAVI BITI MALO NEMIRA. ALI PROĆI ĆE

LJUBAV: Doći će do prolaznog nemira u vašim osobnim odnosima. Vi ćete biti revolucion­arni, a partner osjetljiv. KARIJERA: Da bi ostvarili svoje nove zamisli, prvo treba dovršiti jedan posao koji stoji sa strane. ZDRAVLJE I SAVJET: Provedite neko vrijeme u tišini.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NADVLADAT ĆETE NESUGLASIC­E I BALANSIRAT­I VEZU

LJUBAV: Uspjet ćete nadvladati nesuglasic­e i nezadovolj­stva u vezi i opet postići zavidnu ravnotežu u odnosu. KARIJERA: Ono što vam je prije smetalo, sad će se okrenuti u vašu korist. Stoga ćete danas raditi lakše. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanj­e.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) VEĆINA DANAS OSJEĆA POTREBU ZA KUĆNIM ŽIVOTOM

LJUBAV: Većina vas osjetit će danas potrebu za domaćim kućnim životom u društvu voljene osobe. Ostajete kod kuće. KARIJERA: U poslovnim kontaktima ne iznosite svoje nove ideje jer će se pokazati da ste ispred svog vremena. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne žurite.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) VAŽITE SVAKU RIJEČ DA NE BI DOŠLO DO NESPORAZUM­A

LJUBAV: Ne prigovaraj­te ako to baš nije opravdano. Treba testirati svaku riječ kako ne bi došlo do nesporazum­a. KARIJERA: Danas ćete voditi intenzivnu koresponde­nciju s kolegama. Izgledna je veća količina emailova. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite to što jeste.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) NA RADNO MJESTO UNIJET ĆETE DAŠAK SVJEŽINE

LJUBAV: U svoj stil zavođenja unijet ćete više mašte i senzibilno­sti. Mnogima će se to svidjeti. Ne pričajte bez potrebe. KARIJERA: Oni koji i danas moraju na posao, gledat će da na radno mjesto unesu dašak svježine. ZDRAVLJE I SAVJET: Vaše ideje su dobre!

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NAJBOLJE ĆE DANAS RADITI ONI KOJE VOLE SOLIRATI

LJUBAV: Možda ćete dans biti skromni u svojim ljubavnim zahtjevima, ali ne trebate. Imate pravo na ljubav. KARIJERA: Najbolje će se zapravo osjećati oni koji rade samostalno, jer im utjecaj nadređenih smeta. Sputava ih. ZDRAVLJE I SAVJET: Dan je dobar za opuštanje.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) DAN JE ODLIČAN DA SE POSVETITE KUĆI, OBITELJI I DOMU

LJUBAV: Još će biti malo natezanja u osobnim odnosima, ali ne takvog da bi oni bili ugroženi. KARIJERA: Dan je odličan da se posvetite kući, obitelji, svom domu. Mnogi će uživati u obiteljsko­m ozračju. ZDRAVLJE I SAVJET: Krenite s kućnim popravcima.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) NAĆI ĆETE ZAJEDNIČKI JEZIK S VAŠIM KOLEGAMA

LJUBAV: Još ćete se usaglašava­ti s parterom, ali očito da tu postoji mnogo dobre volje s obje strane. KARIJERA: Naći ćete zajednički jezik s onima s kojim radite. Oni koji ne rade uživat će bez većih problema. ZDRAVLJE I SAVJET: Možete se malo opustiti.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) NISTE NI SVJESNI KOLIKO STE ZAPRAVO NAPREDNI U POSLU

LJUBAV: Otpustit ćete ljubavne brige i pokušati sve okrenuti na vedriju stranu. Aktivirajt­e sve potencijal­e svog humora. KARIJERA: Niste svjesni koliko ste napredni. To će vam postati jasno kroz suradnju s drugima. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite ono što jeste.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia