Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

IIMATE PRIL IKU ZA POZNANSTVA , AL I VAOŽITE RIJEČI

Imat ćete lijepe prilike za nova ebnoOpreko poznanstva, a pos prijatelja. Ipak, svaku svoju riječ trebate vagati. Neka vas ne muče neobični zahtjevi vaših šefova. Vi se držite provjereni­h kriterija i obrazaca. Nemir i nesanica.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja)

NIJE SUPER NA POSLU: NA DNEVNI RED DOLAZE ZAOSTACI

Zabava na koju se spremate bit će dobra, a ljudi vama naklonjeni. drušLtvu. Samci će biti s retni u zaLostaci Na dnevni red dola ze u poslovanju. To vas živcira i stvara vam zbrku, ali što se mora, mora se. motaEjte

Klup ko od do kraja.

MLASV (23. srpnja - 22. kolovoza)

SAVJET DANA: PREZENTIRA­JTE SVOJE IDEJE, NEĆETE POŽALITI

To što trenutačno postoji prEaznina ili distanca u vašim osobnim odnosima danas ćete zaboraviti. Odličan je dan za vrlo specifične komunikaci­je koje zahtijevaj­u osjećaj za nijanse i posebne talente. Prezentira­jte ideje, dobre su.

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

DANAS ĆETE BITI HIPER-EMOTIVNI I EMPATIČNI

Emotivnost, nježnost, suptilna intuicija – sve to danas možete doživjeti. Vaši kolege danas će vam izmamiti osmijeh na lice, jer će vas potaknuti da rješvate jednu zagonetku, a vi volite biti detektiv.

Osjećat ćete se odlično.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

PARTNER ĆE VAS DANAS MALO UMORITI ZAHTJEVIMA

Partner će vas malo umoriti svojim zahtjevima. Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Vaši poslovni partneri i vaši nadređeni danas će teško nalaziti zajednički jezik.

Nađite kompromis.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače)

MOGLI BI SVOJIM RIJEČIMA IZAZVATI KAOS. PRIPAZITE

Nije isključeno da nastane pravi kaos kad pokušate izraziti ono što osjećate. Stoga držite jezik za zubima. Mogući su problemi u zaključiva­nju kraćih faza poslovanja. Morat ćete biti precizniji.

Nervoza i umor.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) DANAŠNJI ZADATAK NA POSLU JE POSEBAN I ZANIMLJIV

Zbrku koja će nastati u komunikaci­ji između vas i voljene osobe rješavat ćete iskrenim zagrljajim­a bez riječi. Pred vas će biti postavljen poseban zadatak. Izgledat će čudno, ali privlačno.

Sjetite se svojih prioriteta.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja)

VAŠA INTELIGENC­IJA JE VRLO PRONICLJIV­A I MAŠTOVITA

Oni vezani najbolje će se osjećati kod kuće u društvu voljene osobe. Oni koji još traže srodnu dušu bit će originalni. Vaša inteligenc­ija pokazat će se kao vrlo maštovita i pronicljiv­a u isto vrijeme.

Okrenite se budućnosti.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

ANALIZIRAJ­TE MOGUĆNOSTI JEDNOG KREDITIRAN­JA

Vaše strasti bit će veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog spola. Analizirat ćete mogućnost jednog kreditiran­ja ili sponzorira­nja. Do rješenja ćete doći pomoću svoje intuicije.

Mogući su vrlo umjetnički snovi.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

UMJETNICI ĆE DANAS BITI POSEBNO KREATIVNI

Bit ćete zaigrani, kreativni i spremni na svaku vrstu zabavljanj­a.

Zaposleni u umjetnički­m djelatnost­ima iznjedrit će posebna djela. I ostali će biti vrlo kreativni i drukčiji od svih drugih.

Pokažite svoje talente.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja)

DANAS STE MAKSIMALNO FOKUSIRANI NA VOLJENU OSOBU

Bit ćete maksimalno usredotoče­ni na voljenu osobu jer će situacija tako tražiti. Neki će se pozabaviti sigurnosni­m pitanjima na poslu. Gledat ćete da prođete što jefitinije. Vaši prijatelji vas možda špijuniraj­u.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

POSLOVNI KONTAKTI POSTAJU SVE ZANIMLJIVI­JI

Iako ćete uspjeti izraziti svoje osjećaje, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Poslovni kontakti postaju sve zanimljivi­ji, a teme o kojim raspravlja­te kao da su iz SF filma. Ništa vas više ne može iznenaditi.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia