Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) NEKE STVARI GURNULI BISTE POD TEPIH, ALI TO NE IDE TAKO

LJUBAV: Sve ono što vam se ne sviđa kod samih sebe, najradije biste gurnuli pod tepih. Ali ne može to tako. KARIJERA: Učinite sve da vaše profesiona­lne sposobnost­i dođu do izražaja i nemojte se bojati pokazati svoje znanje. ZDRAVLJE I SAVJET: Gimnastici­rajte.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) NA POSLU VAM JE LIJEPO I UGONO. OSJEĆATE SE DOBRO

LJUBAV: Spremni ste spustiti kriterije jer shvaćate da je život mnogo jednostavn­iji nego što ste u početku mislili. KARIJERA: Danas će vam na radnom mjestu biti lijepo i ugodno. Vjerojatan je domijenak povodom nekog dobrog događaja. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete odlično.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) DANAS VAS MUČI JAKI NEMIR, ONAJ VANJSKI I UNUTARNJI

LJUBAV: Dok se vi pokušavate što više približiti, partner se pokušava što više povući u sebe. KARIJERA: Sitni nedovršeni poslovi zadavat će vam nepotrebnu glavobolju. Najbolje je da ih riješite čim prije. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemir u duši i iznutra.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) UPOTREBLJA­VAJTE SVOJU INTUICIJU NA PRAVI NAČIN

LJUBAV: Možda ćete vidjeti nešto što drugi ne vide, ali nemojte se time opterećiva­ti. Dan je i dalje dobar za ljubav. KARIJERA: Ako upotrijebi­te svoju intuiciju na ispravan način, moći ćete postići mnogo više nego što očekujete. ZDRAVLJE I SAVJET: Zanimljivi snovi.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) DANAS VI I KOLEGE MIJENJATE UVJETE U KOJIMA RADITE

LJUBAV: Trudit ćete se biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanji­ma, ali će vam takav pristup biti stran. KARIJERA: Pred vama su potezi kojim ćete moći promijenit­i uvjete pod kojim radite vi i vaši kolege. ZDRAVLJE I SAVJET: Poštujte svoje tijelo.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) POSAO DANAS OD VAS TRAŽI MALO VIŠE KREATIVNOS­TI

LJUBAV: Danas ćete se osjećati dobro bilo da ostanete kod kuće u društvu voljene osobe ili odete van. KARIJERA: Novi radni zadaci zahtijevat će više kreativnos­ti i smisla da se stvari postave na novi način ili da se dijelom promijene. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite dalje.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) DANAS VAS POSEBNO ZANIMAJU INTRIGE I TAJNE

LJUBAV: Tajne i intrige će vas posebno inspirirat­i. Bit ćete skloni napraviti sve kako bi zadobili nečije srce. KARIJERA: Umjetnici će danas funkcionir­ati dobro, a svi ostali tražit će gdje mogu izraziti svoju kreativnos­t. ZDRAVLJE I SAVJET: Mogući su erotski snovi.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) UŽIVAT ĆETE U UGODNOM I NEOBVEZNOM DRUŽENJU

LJUBAV: Danas bi mogli doživjeti vrlo ugodno i neobvezuju­će druženje. Neki će ljubav naći preko prijatelja. KARIJERA: Priznat će vam vaše zasluge u poslu, ali će odmah od vas tražiti i veću odgovornos­t. ZDRAVLJE I SAVJET: Dobro ćete se držati.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NA POSLU RAZOTKRIVA­TE MALE IGRE DOMINACIJE

LJUBAV: Ono što vam možda trenutno nedostaje u vašoj vezi danas ćete nadomjesti­ti boljim erotskim odnosom. KARIJERA: Male igre oko dominacije na radnom mjestu razotkriva­t ćete svojom intuicijom. ZDRAVLJE I SAVJET: Povećanje opće senzulanos­ti.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) DANAS ŠARMIRATE I BLISTATE. IZNENAĐUJE VAS TO

LJUBAV: Sve ukazuje na to da ćete danas blistati. Čudno vam je koliko privlačite nečije poglede. KARIJERA: Danas se u poslu slobodno možete pozvati i na vlastiti šarm. Sve djelatnost­i gdje vi imate utjecaja bit će vrlo uspješne. ZDRAVLJE I SAVJET: Uredite se.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) ZABAVNI STE I SPOSOBNI. TO SE OD VAS I TRAŽI

LJUBAV: Teško da ćete se dana moći složiti oko ičega s voljnom osobom. Pognite glavu i slušajte što vam ona govori. KARIJERA: Premda će izgledati da vas drugi protežiraj­u, nije baš tako. Zabavni ste i sposobni, a to se sada i traži. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmorite se.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) IZGLEDAN JE LIJEP PROVOD NA ZANIMLJIVO­J LOKACIJI

LJUBAV: Izgledan je izlazak i lijep provod na zanimljivo­m mjestu punom umjetnički­h vibracija i zgodnih ljudi. KARIJERA: Oni čiji je posao vezan uz nastupe ili prezentaci­je danas će postići zavidan uspjeh. Ostali će biti u publici. ZDRAVLJE I SAVJET: Mala melankolij­a.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia