Večernji list - Hrvatska

Duvnjak sigurno u četvrtfina­le, Karačiću to nije pošlo za rukom

-

Nakon Barcelone plasman u četvrtfina­le rukometne Lige prvaka izborili su Kiel, Aalborg i Nantes. Domagoj Duvnjak predvodio je kao kapetan Kiel koji je i u uzvratu svladao mađarski Pick Szeged sa 33:28. U prvoj utakmici bio je potpuno isti rezultat za njemačkog prvaka. Duvnjak je postigao pogodak, a imao je i pet asistencij­a. Najefikasn­iji u redovima “zebri” bio je Norvežanin Sagosen s devet pogodaka. Mirko Alilović imao je za goste šest obrana od 26 šutova.

Aalborg je u uzvratu pobijedio Porto s 27:24 i prošao je među osam zahvaljuju­ći činjenici da je postigao više pogodaka u gostima. U prvom susretu Porto je pobijedio s istom razlikom (32:29). Prolaz Dancima osigurao je Staunstrup pogotkom u posljednji­m trenucima susreta. Napeto je bilo u Kielceu gdje je domaćin imao prednost od jednog pogotka s gostovanja kod Nantesa (25:24). No francuska momčad igrala je jako dobro,

Zabio je jedan gol i imao pet asistencij­a pobijedila s 34:31 i prošla dalje. Danas se igraju preostale utakmice. Bjeloruski Meškov (Pešić, Obranović) pokušat će u Brestu protiv Motora nadoknadit­i minus od dva pogotka iz Zaporožja. Veszprém (Štrlek) protiv Vardara (Čupić, Vekić, Gadža, Jotić) pitanje plasmana u četvrtfina­le riješio je već u prvom susretu kada su u Skopju pobijedili s čak 14 pogodaka razlike. Dakle, današnji uzvrat bit će samo malo lakši trening za mađarsku momčad. Isto vrijedi i za susret PSG-a i Celja. Francuska momčad ulazi u uzvrat s plus 13 iz prve utakmice.

 ??  ?? DOMAGOJ DUVNJAK
DOMAGOJ DUVNJAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia