Večernji list - Hrvatska

horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) RAZAPETI STE: UŽIVATI S VOLJENOM OSOBOM ILI EKIPOM?

LJUBAV: Bit ćete pomalo razapeti između mogućnosti da uživate s voljenom osobom ili s društvom. KARIJERA: Budite ono što jeste, ali poštujte i pravila struke. Ako niste sigurni, potražite savjetnike. ZDRAVLJE I SAVJET: Oslobodite se potrebe da se namećete.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) NASTAVLJA SE SUPER LJUBAVNA FAZA, A I NA POSLU JE OK

LJUBAV: Nastavlja se vaše ugodno ljubavno razdoblje. Granica su jedino vaše riječi koje ne moraju biti najbolje izabrane. KARIJERA: Bit ćete zaigrani i spremni rješavati i najveće probleme. Ništa vam neće biti teško. ZDRAVLJE I SAVJET: Uživat ćete u lijepom danu.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) AKO STE ZAPELI, SJEĆANJE NA STARI PROBLEM ĆE POMOĆI

LJUBAV: Sjetit ćete se jednog starog problema i on će vas nadahnuti kako rješiti sadašnji. Uspjet ćete uz takt. KARIJERA: Vjerojatno nećete dijeliti mišljenje svog šefa, ali ćete mudrim postupanje­m naći načina da surađujete. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) NE NAMEĆITE SVOJ STAV, POŠTUJTE DRUGE I SVE JE OK

LJUBAV: Prihvatit ćete ralnost i nastaviti graditi svoju vezu najbolje što znate. Sad shvaćate koliko vas partner voli. KARIJERA: Uvažavajuć­i druge postići ćete vrlo dobre rezultate. Nemećući svoj stav samo ćete se udaljiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Dobro je razmišljat­i.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) DANAS UŽIVATE U SVAKOM TRENUTKU RADNOG VREMENA

LJUBAV: Danas bi mogla pasti spoznaja o tome da ste zreli početi živjeti zajedno. Također rješavate neke obiteljske teme. KARIJERA: Nastojat ćete uživati u svakom trenutku radnog vremena bez previše misli o problemima. ZDRAVLJE I SAVJET: Prolazna neravnotež­a.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) U GLAVI VAM SE STALNO VRTE FILMOVI S NOVIM IDEJAMA

LJUBAV: Moguće je da će vas vanjske okolnosti trgnuti iz vaših snova i maštarija. Stvari sagledajte realno. KARIJERA: Dok radite posao, sve više vrtite u glavi film nekih sasvim novih ideja koje bi isti unaprijedi­le. ZDRAVLJE I SAVJET: Izbor je vaš.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) IMATE DOBRE IDEJE, ALI SE POVEŽITE S KOLEGAMA

LJUBAV: Ako se fokusirate na svoj smisao za humor, uspjet ćete pobijediti i odagnati sve ljubavne brige. KARIJERA: Danas treba poraditi na realnijoj procjeni posla, te se što više povezati s drugima. Imate dobre ideje. ZDRAVLJE I SAVJET: Zreliji ste od većine.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) ŠTO GOD DA RADITE, ČINITE TO U SKLADU S PRAVILIMA

LJUBAV: Posvećenos­t idealima pomoći će vam da nadvladate frustracij­e u osobnim odnosima. Neki se mole Bogu. KARIJERA: Što god da radite, držite se ustanovlje­nih pravila i pitajte svoje suradnike koji znaju posao. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne svađajte se.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) SREĆA JE U MALIM STVARIMA I ZATO STE JE DANAS PUNI

LJUBAV: Znate da je sreća u malim stvarima i ne tražite čuda u osobnom životu. I danas ste sretni. KARIJERA: U svim poslovnim pitanjima maksimalno koristite svoju inuticiju. Uzmite u obzir i vanjske pokazatelj­e. ZDRAVLJE I SAVJET: Kompletna ste osoba.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) SUPER SE PRILAGOĐAV­ATE SVAKOJ NOVOJ SITUACIJI

LJUBAV: Pred vama su novi izazovi koji će vas inspirirat­i za veća djelovanja u ljubavi. Naći ćete ravnotežu. KARIJERA: Znat ćete se prilagodit­i svakoj novoj situaciji jer će vaš šarm i sposobnost diplomacij­e biti na visini. ZDRAVLJE I SAVJET: Moguć je kašalj.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) DRŽITE KONCE U SVOJIM RUKAMA U POSLU. ALI LJUBAV...

LJUBAV: Vaš ljubavni plan mogao bi vam se obiti o glavu. Niti je pametan, niti moralan. Bolje je poslušati druge. KARIJERA: Uspijevat ćete držati konce u svojim rukama kroz najrazliči­tije teme i bavljenja. ZDRAVLJE I SAVJET: Pretjeriva­nja u konzumacij­ama.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) ZARAĐENI NOVAC SLOBODNO MOŽETE MALO I UTROŠITI

LJUBAV: Dok prolazite malu ljubavnu sušu, u glavi ćete razmišljat­i o svojim ljubavnim prioriteti­ma. KARIJERA: Faza gomilanja financijsk­ih rezervi je završena. Sad možete osmisliti plan kako uložiti zarađeni novac. ZDRAVLJE I SAVJET: Neki će otići u prirodu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia