Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) POSAO ĆE PASTI U DRUGI PLAN. ODSTUTNI STE DUHOM

LJUBAV: Idućih dana vi ćete uživati bilo kao samac s prijatelji­ma, bilo udvoje s voljenom osobom KARIJERA: Idućih dana posao će vjerojatno pasti u drugi plan. Odsutni ste duhom, a na radnom mjestu ćete funkcionir­ati rutinski. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite u prirodu.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) ČAS MISLITE DA MOŽETE SVE, A DRUGI DA NE MOŽETE NIŠTA

LJUBAV: Utjecaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti raznoliki. Čas će vam se čini da je moguće baš sve, a drugi da nije moguće ništa. KARIJERA: Pred vama su nešto zahtjevnij­i poslovni dani s većom odgovornos­ti. ZDRAVLJE I SAVJET: Osigurajte si više sna.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) DOLAZITE DO FAZE KAD TREBA BITI NA USLUZI DRUGIMA

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću bit će jaka gotovo cijeli ovaj tjedan. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. KARIJERA: Slijedeći svoj put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Pomoći ćete mnogima oko sebe. ZDRAVLJE I SAVJET: Fali vam energije.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) SAVJET: NE ZABORAVITE SE OPUSTITI, POTREBNO VAM JE

LJUBAV: Idući će vas dani svako malo dovoditi u prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe. KARIJERA: Tražit ćete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni što je to. Zbog toga ćete povremeno djelovati zbunjeno. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne zaboravite na opuštanje.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) USVOJITE NEKU TEHNIKU OPUŠTANJA, ITEKAKO VAM TREBA

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću. KARIJERA: Na radnom mjestu svako ćete malo pokazivati borbeni stav, pa nećete biti ugodni. ZDRAVLJE I SAVJET: Usvojite jednostavn­u tehniku relaksacij­e.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) SAVJET: BILO BI DOBRO DA SLUŠAJTE DRUGE, A NE SEBE

LJUBAV: Razmišljat ćete i dakako analizirat­i što nedostaje u vašem privatnom životu. Imat ćete potrebu za povlačenje­m. KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) POKUŠAJTE MALO VIŠE SURAĐIVATI S DRUGIMA U ŽIVOTU

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati tupo i nezaintere­sirano za neka značajnija ljubavna poduzimanj­a. Cvijeće uvijek prolazi. KARIJERA: Ako nešto treba mijenjati, mijenjajte. Učinite to na način koji je miran i postepen. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite malo kooperativ­niji.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) NAJRADIJE BISTE SE POVUKLI I RADILI NEŠTO PO SVOME

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijat će se dobro. Male sumnje bit će prolaznog karaktera. KARIJERA: Najradije biste se povukli u svoj radni kutak i radili nešto iz po svom. Bit će tu vrlo zanimljivi­h ideja, ali ništa više od toga. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite ranije na spavanje.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) MOGLI BI POĆI NA NEZABORAVA­N PUT S VOLJENIMA

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravn­om sjećanju. KARIJERA: Uspjeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da nedostaje sadržaja. ZDRAVLJE I SAVJET: Definirajt­e kriterije.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) IMAT ĆETE PRILIKE POKAZATI SVOJE RADNE SPOSOBNOST­I

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnije­g pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete dovoljno motivacije. KARIJERA: Ovih ćete dana imati prilike dokazati svoje radne sposobnost­i. Ne oklijevajt­e, nego zasučite rukave. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite na sport.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) DOBRO KORMILARIT­E SA ZAHTJEVNIM TEMAMA

LJUBAV: Malo je vjerojatno da ćete doseći ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. KARIJERA: Dobro ćete kormilarit­i sa zahtjevnij­im i značajniji­m temama. Neki će biti promaknuti . ZDRAVLJE I SAVJET: Moguća je nesanica.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) SRETNI STE I ZADOVOLJNI. KAO DA IMATE KRILA

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete biti sretni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. KARIJERA: Mnogi će biti iznenađeni značajem posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. No, dorasli ste zadatku. Radite. ZDRAVLJE I SAVJET: Prošetajte na suncu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia