Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) DANAS PREISPITUJ­ETE SVOJE LJUBAVNE PRIORITETE

LJUBAV: Imat ćete potrebu preispitat­i svoju ljestvicu prioriteta u ljubavnim pitanjima. Više ne znate što je bitno. KARIJERA: Okrećete sve više stvari u svoju korist, iako se to još ne ispoljava sasvim jasno. ZDRAVLJE I SAVJET: Djela su jača od riječi.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) ODOLITE ISKUŠTENJU DA UZMETE ONO ŠTO NIJE VAŠE

LJUBAV: Pojavit će se male frustracij­e, ali ne takve da ih ne bi mogli nadvladati. Gradite započeto. KARIJERA: Odolite iskušenju da uzmete ono što vam ne pripada ili što niste zaradili. Provjerava­jte legalitete. ZDRAVLJE I SAVJET: Nađite zlatnu sredinu.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) AKO IDETE NA POSLOVNI PUT, RAČUNAJTE NA KOMPLIKACI­JE

LJUBAV: Današnji dan vjerojatno će vam donijeti veselo druženje s osoba koje su zabavne ili vama jako drage. KARIJERA: Ukoliko idete na poslovno putovanje, računajte s malim petljavina­ma koje bi vas mogle naživcirat­i. ZDRAVLJE I SAVJET: Slabija cirkulacij­a.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) DANAS STE JAKO OSJETLJIVI S VAMA JE TEŠKO IZAĆI NA KRAJ

LJUBAV: Danas ćete biti iznimno osjetljivi i malo je onih koji će s vama moći izaći na kraj. Tražite nešto što ne postoji. KARIJERA: Dan je dobar za učvršćivan­je stvari, a za neke nove dogovore bolje je pričekati sutra. ZDRAVLJE I SAVJET: Počinjete dijetu.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) VEĆ STE UMORNI OD SVEGA. IZDRŽITE JOŠ SAMO MALO

LJUBAV: Svoj ljubavni život danas ćete pokušati obogatiti nekim neobičnim erotskim idejama. To se ne mora svidjeti drugoj strani. KARIJERA: Pritisak nadređenih se ne smanjuje, a vi ste već umorni od toga. Izdržite još malo. ZDRAVLJE I SAVJET: Držite se reda.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) NALAZITE SE U PROSPERITE­TNOM POSLOVNOM RAZDOBLJU

LJUBAV: Bit ćete obuzeti ljubavlju i prijateljs­tvom. Oni koji već jesu u vezama provest će dio dana zajedno. KARIJERA: Iako vam se čini da vas autoriteti sputavaju, nalazite se u vrlo prosperite­tnom razdoblju. Samo nastavite. ZDRAVLJE I SAVJET: Pustite sitnice.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) POŠTUJTE SVE S KOJIMA RADITE, A OČEKUJTE I OBRATNO

LJUBAV: Razmjena nježnosti nešto je što vam je najviše na pameti, ali samo ako to i druga strana priželjkuj­e. KARIJERA: Poštujte sve koji s vama rade, a očekujete i obratno. Previše popustljiv­osti nije dobro kao ni previše krutosti. ZDRAVLJE I SAVJET: Proučite jogu.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) PLODOVI VAŠEG RADA ČINE VAM SE SUMNJIVIMA

LJUBAV: Poboljšanj­e ljubavne situacije kod vas bi moglo izazvati i povećane ljubavnog apetita. Ipak, budite na zemlji. KARIJERA: Plodovi vašeg rada mogli bi vam se učiniti sumnjivim. Mislit ćete da niste zaslužili ono što dobivate. ZDRAVLJE I SAVJET: Rastu vaše čežnje.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) ZA NOVU SURADNJU, OSLONITE SE NA ZNANJE I STRUČNOST

LJUBAV: Pred vama je jedan vrlo obećavajuć­i dan za svaku vrstu osobnih odnosa. Naći ćete pravi sklad i opušten stav. KARIJERA: Da bi pokrenuli jednu obećavajuć­u poslovnu suradnju morate se osloniti na svoje znanje i stručnost. ZDRAVLJE I SAVJET: Krećite se.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) NATEŽETE SE S VOLJENOM OSOBOM: PO ČIJEM MORA BITI?

LJUBAV: Bit će natezanja s voljenom osobom jer se nećete složiti o tome po čijem danas mora biti. KARIJERA: Ponekad vam se čini da vam se oduzima mogućnost kontrole nad stvarima. Potreba za kontrolom je jaka.ZDRAVLJE I SAVJET: Nije zlato sve što sja.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) PITAJU VAS ŠTO MISLITE O NEKOJ TEMI. BUDITE DIPLOMAT

LJUBAV: Budite ljubazni i strpljivi koliko god vam se činilo da trebate zavikati ili reagirati. Već sutra sve će vam izgledati drukčije. KARIJERA: Drugi će vas pitati što vi mislite o određenoj temi, a vi ono što zaista mislite izrecite diplomatsk­i. ZDRAVLJE I SAVJET: Pomozite.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) POSVETITE SE VIŠE SEBI I ONOM ŠTO VI ŽELITE U VEZI

LJUBAV: Više ne možete idealizira­ti svoju najdražu osobu, jer vas stvarnost očito razuvjerav­a. Prihvatite je. KARIJERA: Ne morate uvijek biti na usluzi drugima. Možete se više posvetiti sebi i onom što vi želite u poslu. ZDRAVLJE I SAVJET: Strpljen, spašen.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia