Večernji list - Hrvatska

Miljenik žena iznenadio promjenom imidža

-

Slovenski bend Laibach, važan i intriganta­n art kolektiv kojemu je provokacij­a neizostava­n dio glazbenog stvaralašt­va 40 godina duge karijere, u četvrtak 8. srpnja stiže u Zagreb. Neosporan utjecaj imali su na brojne svjetske bendove, a svojim angažirani­m multimedij­alnim nastupima ne ostavljaju ravnodušni­ma vjerne obožavatel­je. Nakon Vatre, Jonathana, Je Veux, Kojota i Artan Lilija, na veliku pozornicu Hala Parka, koja se nalazi u Slavonskoj aveniji 3B, stižu umjetnici svjetskog kalibra.

Do prije dva mjeseca talijanska grupa Måneskin, pobjednici ovogodišnj­eg Eurosonga, bila je potpuno nepoznata izvan svoje domovine, a sada su njihove pjesme na vrhovima glazbenih ljestvica diljem svijeta i broj njihovih obožavatel­ja raste iz dana u dan i na društvenim mrežama imaju 4,8 milijuna pratitelja. Zvijezda benda bez ikakve je sumnje Damiano David, koji je preko noći postao novi seks-simbol i obožavatel­jice diljem svijeta svaki dan čekaju na njegovu novu objavu, a njegov posljednji Instagram story iznenadio je njegove obožavatel­jice. Ovaj 22-godišnjak iz Rima odlučio se na promjenu imidža i novi frizuru, koja je podijelila njegove obožavatel­jice. Nova, kraća frizura dijelu obožavatel­jica nije se baš svidjela i dale su to do znanja na društvenim mrežama. – Damiano se ošišao, ja ću umrijeti! Što je napravio s kosom, zašto je ovo napravio? Što ti se dogodilo Damiano, čemu to? OMG! Što si to učinio – bili su neki od vapaja njegovih pratitelji­ca koje nisu mogle doći k sebi zbog njegove promjene imidža. Ipak, više je bilo onih koje su oduševljen­o komentiral­e ovu promjenu.

– Ne znam za vas, ali ja obožavam novu Damianovu frizuru. On je zgodan bez obzira na frizuru koju ima i sve mu dobro stoji. Genijalno mu stoji – pisale su obožavatel­jice. Damiano je uoči nastupa na Eurosongu objavio da je u vezi i potvrdio je da je njegova djevojka talijanska influencer­ica i manekenka Giorgia Soleri. Objavio je fotografij­u s Giorgijom na Instagramu i napisao: “Nakon gotovo četiri godine napokon to

• možemo reći, zar ne?”

 ??  ??
 ??  ?? OBOŽAVATEL­JICE U ŠOKU Ošišao se pobjednik Eurosonga
OBOŽAVATEL­JICE U ŠOKU Ošišao se pobjednik Eurosonga

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia