Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) AKO IMATE PROBLEMA, SJETITE SE KOLIKO STE STRUČNI

LJUBAV: Danas ćete se uspjeti izdići iznad briga i tuga koje vas muče. Bit će to pozitivan pomak. KARIJERA: Ako imate problema kako obaviti ono što trebate, sjetite se svojih stručnih znanja i brzo ćete doći do rješenja. ZDRAVLJE I SAVJET: Odmorite, naspavajte se.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) VJERUJETE DA MOŽETE VIŠE I BOLJE. U PRAVU STE

LJUBAV: Izražavanj­e vlastitog nezadovolj­stva nije način da poboljšate osobne odnose ako ne predložite i neka rješenja. KARIJERA: Vjerujete da možete bolje i više. U pravu ste, ali ne trebate od sebe zahtijevat­i nemoguće. I vi ste čovjek. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite realniji.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) DANAS SE IPAK BAVITE NEKIM NJEŽNIJIM TEMAMA

LJUBAV: Išli vi korak naprijed, pa korak nazad, opet ćete biti u plusu, jer znate što želite. To će prepoznati i druga strana. KARIJERA: Danas ćete se baviti nekim nježnijim temama ili estetkim, oplemenjiv­anjem posla. ZDRAVLJE I SAVJET: U dobroj ste formi.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) DANAS NEMATE MNOGO PROSTORA ZA MANEVRIRAN­JE

LJUBAV: Ako vam se učini da vam partner kroji dane, pobunit ćete se, ali ćete mu dopustiti da to radi. KARIJERA: Nekima će se činiti da im je sve unaprijed zacrtano, pa da nemaju mnogo prostora za manevriran­je. ZDRAVLJE I SAVJET: Imate dovoljno slobode.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) DANAS DOVRŠAVATE MALU INVENTURU

LJUBAV: Oni zaljubljen­i voljenoj bi osobi mogli predlagati nešto u vezi zajedničko­g stanovanja ili preinake u domu. KARIJERA: Dovršavat ćete malu inventuru koja je uvjet da se u poslu možete razmahati još više. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne pretjerujt­e s jelom i pićem.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) ŽELITE DA VAS SVI PUSTE NA MIRU DA BI MOGLI CIJEPITI

LJUBAV: Ako vam je stalo da kukate, onda to ispričajte osobi od povjerenja, a ne onoj s kojom ste u vezi. KARIJERA: Možda ćete poželjeti da vas svi puste na miru kako biste odradili svoj dio posla s koncentrac­ijom. ZDRAVLJE I SAVJET: Moguća su prenapreza­nja.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) PRED VAMA JE PONUDA KOJA DOLAZI IZ INOZEMSTVA

LJUBAV: Moguće je da će vam netko predložiti izlaz iz vašeg ljubavnog labirinta, ali niste spremni to realizirat­i. KARIJERA: Pred vama je poruka, ponuda ili slično koja dolazi iz inozemstva. Nije definirana, ali veseli kao mogućnost. ZDRAVLJE I SAVJET: Zasad analiziraj­te.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) TIK STE DO ULAGAČA, ALI STVARI JOŠ NISU DEFINIRANE

LJUBAV: Danas završavate jednu fazu erotskog života i kompletira­te takva iskustva. Samci zavode. KARIJERA: Vjerojatno ćete se naći tik do značajnih ulagača u posao, ali stvari još neće biti definirane. ZDRAVLJE I SAVJET: Zdravi ste i spremni na nove izazove.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) STABILNI STE I SIGURNI U SVOJOJ VEZI. SRETNI STE

LJUBAV: Bit ćete stabilni i sigurni u svojoj vezi jer će se pokazati rezultati vaših prethodnih ljubavnih djelovanja. KARIJERA: Korak ste do izažaja kad će vas primijetit­i i oni koji to dosad nisu, ali trebate se strpiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Nastavite dalje za svojim ciljevima.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) SAVJET: NE PONAŠAJTE SE KAO DA SVE ZNATE

LJUBAV: Na pomolu je veliko prijateljs­tvo, a možda i nešto veće, no do zbližavanj­a vas dijeli još jedan mali korak. KARIJERA: Rasvijetli­t će se neke nejasnoće i vi to vidite prije drugih. Ipak, ne ponašajte se kao da sve znate. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite razumni.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) POPUŠTATE PRITISAK, NE MORATE BITI UVIJEK SRETNI

LJUBAV: Vodit ćete voljenu osobu od nekretnine do nekretnine pokazujući joj gdje bi i kako mogli živjeti jednog dana. KARIJERA: Dobro ćete surađivati sa svima, ali najbolje s mladim suradnicim­a ili s djecom. Bit će vam to i užitak. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite što jest.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) JEDAN TROŠAK MOGAO BI VAS DANAS MALO UZNEMIRITI

LJUBAV: Neki će se spremati za važne riječi i u glavi će krojiti velik govor. Ne izražavajt­e što mislite. KARIJERA: Jedan trošak malo će vas uznemiriti, ali brzo ćete uspostavit­i kontakte kojim ćete razviti posao i isti nadoknadit­i. ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte tolerancij­u.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia