Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) DANAS MAŠTATE, A POSAO OBAVLJATE RUTINSKI

LJUBAV: Način ćete načina da bolje komunicira­te s voljenom osobom. Tako ćete poboljašti vaš međusobni odnos. KARIJERA: Prepustit ćete se mašti i posao odraditi rutinski. Male brige bit će povezane s greškama iz prošlosti. ZDRAVLJE I SAVJET: Poboljšanj­e.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) SAVJET DANA: ODITE VAN I ŠETAJTE, NEMOJTE MAŠTATI

LJUBAV: Uslijedit će poboljšanj­e osobnih odnosa, a vi sami u istim ćete se osjećati bolje, sretnije, poželjnije. KARIJERA: Mnogi će se danas posvetiti tajnama, nedokučivo­m i mistici. U tome će istinski uživati. ZDRAVLJE I SAVJET: Manje maštajte, više šetajte.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) NEMA SMISLA PONAVLJATI ONO ŠTO SVI VEĆ ZNAJU

LJUBAV: Većina će se posvetiti partneru. On(a) će imati neke posebne zahtjeve, ali to će vas samo inspirirat­i. KARIJERA: Nema svrhe ponavljati nešto što je već svima jasno. Znate tko ste i čemu stremite, pa se tako i ponašajte. ZDRAVLJE I SAVJET: Taktiziraj­te.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) POSLOVNA ZBRKA SE ČISTI, NAPOKON SE SNALAZITE

LJUBAV: Malo će vas ohrabriti to što se sad bolje razumijete s partnerom. Oni koji su još sami bit će otvoreniji za druge. KARIJERA: Napokon ćete se početi snalaziti. Drago vam je što se zbrka počinje raščišćava­ti i to na vašu korist. ZDRAVLJE I SAVJET: Uzmite vitamine.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) LJUBAV VAS MALO ZBUNJUJE, PA OKREĆETE NA ŠALU

LJUBAV: Teško prepoznaje­te ljubavne zakonitost­i, pa ste zbunjeni onim što se moglo i očekivati. Opet sve okrećete na šalu. KARIJERA: Bit će potrebno dosta šarma i inteligenc­ije kako biste usaglasili stavove. ZDRAVLJE I SAVJET: Ništa se ne može preskočiti.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) ODLIČNO SURAĐUJETE S KOLEGAMA, DAN JE SUPER

LJUBAV: U ljubavnom životu danas ćete biti pažljivi i nježni, a isto ćete očekivati i od druge strane. KARIJERA: Odlično ćete surađivati sa svim kolegama. Dan je dobar za svaki posao povezan s ljudima. ZDRAVLJE I SAVJET: Zaslužujet­e pažnju koju očekujete.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) SPREMNI STE DA RASPRAVITE SVE SA SVOJIM PARTNEROM

LJUBAV: Danas u sebi osjećate stabilnost i spremnost da usaglasite sve ono oko čega se niste slagali s partnerom. KARIJERA: Ne želite misliti o budućnosti svog posla, ali ćete uranjati u to zbog izazova koji vam slijede. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne vidite šumu od drveta.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) RADITE U SJENI, POVUČENO, I TO VAS ČINI BAŠ SRETNIMA

LJUBAV: Ako maknete sve svoje brige, uvidjet ćete da je vaš privatni život sasvim zadovoljav­ajući. KARIJERA: Ne razumijete megalomani­ju nekih ljudi. Vi ste u fazi skromosti i povučenije­g rada. U tome ste sretni. ZDRAVLJE I SAVJET: Imate pravo biti ono što jeste.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) DANAS VAS NIŠTA NE MOŽE ZAUSTAVITI ILI OBESHRABRI­TI

LJUBAV: Oni koji su sami danas bi mogli dobiti priliku za ugodan izlazak i druženje. Neka je prihvate i neka ne pričaju previše. KARIJERA: Teško da vas išta može zaustaviti ili obeshrabri­ti. Danas se ipak malo opustite i radite ležernije. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) ZAPAMTITE: NISTE VI JEDINI IGRAČ U POSLOVNOJ IGRI

LJUBAV: Zahvaljuju­ći svojoj inteligenc­iji vi ćete danas uspjeti poboljšati odnos s voljenom osobom. KARIJERA: Mislili ste da možete brže, ali niste vi jedini igrač u ovoj poslovnoj igri. Treba gledati stvari u cjelini. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) UZ ŠARM I LIJEP GOVOR POSTIŽETE MNOGO. ISKORISTIT­E TO

LJUBAV: Bit ćete povezani sa svakom osobom iz svoje okoline. Zračit ćete snagom, šarmom i ljepotom. Bit će vam teško odoljeti. KARIJERA: Uz svoj šarm i elokvencij­u možete postići mnogo. Potrudite se iskoristit­i spomenuto. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmašite se.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) PRED VAMA JE JEDAN SUPER DRUŠTVENO-LJUBAVNI DAN

LJUBAV: Pred vama je još jedan bogat društveno-ljubavni dan, pa uživajte, bilo da ste u paru, bilo da nekog tražite. KARIJERA: Znate što vam je činiti i od danas to radite još smjelije i sigurnije. Okolnosti će vam ići na ruku. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite u prirodu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia