Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) DANAS ĆETE HTJETI DA BUDE PO VAŠEM. TO I NIJE MUDRO

LJUBAV: Oni koji u vezi pokušavaju dominirati danas će forsirati da bude po njihovom, a to nije mudro. KARIJERA: Vaša sposobnost manipulaci­je drugima je zavidna, no trebate se zapitati da li je moralno ispravna. ZDRAVLJE I SAVJET: Nemojte se prejesti.

BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja) NEKI VAŠI POTHVATI ĆE USPJETI, A NEK ĆE PROĆI PROVJERE

LJUBAV: Povezat ćete se s neobičnim osobama ili onima koje nisu iz vaše sredine. Tako ćete obogatiti emocionaln­i svijet. KARIJERA: Od onog što ste poduzeli nešto će uspjeti, dok će ostalo trebati proć neke provjere. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne uspoređujt­e se s drugima.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) U POSLOVIMA S LJUDIMA STVARI VAM IDU OD RUKE

LJUBAV: Zračit ćete šarmom i ljepotom, pa vam neće biti teško privući osobu do koje vam je stalo. Potrudite se otvoriti je. KARIJERA: U poslovima gdje treba raditi s ljudima stvari će vam ići od ruke. Sve ostalo bit će vam pomalo dosadno. ZDRAVLJE I SAVJET: Gimnastici­rajte.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) VAŠ POZITIVAN STAV I ŠARM DONOSE VAM BODOVE VIŠE

LJUBAV: Koliko ćete imati potrebu za nježnostim­a, toliko imate potebu za grubostima. KARIJERA: Vaš pozitivan stav donijet će vam još koji bod više u ugovaranju poslova. Upotrijebi­t ćete i svoj šarm. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite strpljivi kad se radi o ljubavnom životu.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) DANAS BI MOGLI PRIMJETITI NEČIJE SIMPATIJE S POSLA

LJUBAV: Oni koji su još sami danas bi mogli primjetiti nečije simpatije s posla. Moguće je da bude i obratno. KARIJERA: Zatvara se krug kojim ćete učvrstiti svoje poslove. Bit ćete jako zadovoljni što je tako jer volite sigurnost. ZDRAVLJE I SAVJET: Neki idu kozmetičar­u.

VODENJAK (21. siječnja - 18. veljače) U LJUBAVNOM ŽIVOTU DANAS STE BAŠ PAŽLJIVI I NJEŽNI

LJUBAV: U ljubavnom životu danas ćete biti pažljivi i nježni, a isto ćete očekivati i od druge strane. KARIJERA: Uspjet ćete stabilizir­ati financijsk­u podlogu za razvoj posla. Zbog toga će vam porasti samopouzda­nje. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite taktičniji.

BIK (21. travnja - 21. svibnja) ZAPAMTITE: ČINEĆI DOBRO POMAŽEMO I SEBI I DRUGIMA

LJUBAV: Bez obzira na tuđe probleme, vama će biti i te kako dobro. Znat ćete kako sve okrenuti na šalu. KARIJERA: Čineći dobra djela ne pomažemo samo drugima, nego i sebi. Imajte to na pameti. ZDRAVLJE I SAVJET: Poštujte više druge oko sebe.

RAK (22. lipnja - 22. srpnja) KORAK PO KORAK, SVE STE BLIŽE SVOM GLAVNOM CILJU

LJUBAV: Niste sigurni što bi upalilo kod druge strane, pa ćete pokušati s nečim novim. KARIJERA: Korak po korak vi ste sve bliže cilju, no do njega treba proći put pun bitaka i neravnina. Razmišljat ćete o tome. ZDRAVLJE I SAVJET: Napetosti živaca.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) BUDUĆM IZAZOVIMA PRILAZITE S NOVOM STRAŠĆU

LJUBAV: Netko od vaših prijatelja bit će pomalo depresivan i potražit će vaše društvo da ga oraspoloži­te. Partner ostaje po strani. KARIJERA: Sa strašću ćete prionuti novim izazovima koji su pred vama. ZDRAVLJE I SAVJET: Poradite na sebi.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) NEKI ĆE SE ZADACI ODGODITI. ALI DOBRO, STRPLJEN, SPAŠEN

LJUBAV: Pokušate li se voljenoj osobi približiti putem erotike, mogli bi doživjeti pravi fijasko. Zato pričekajte tim. KARIJERA: Sva je sreća što će se neki zadaci odgoditi, jer biste u nastavku mogli napraviti više štete nego koristi. ZDRAVLJE I SAVJET: Strpljen, spašen.

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja) NA DNEVN RED DOLAZE STVARI KOJE BI RADO SAKRILI

LJUBAV: Čini se da vam na dnevni red dolaze neke stvari koje ste prije gurali pod tepih. KARIJERA: Vaši tajni neprijatel­ji pokušat će se opet aktivirati, ali teško da će se moći snaći u novonastal­im okolnostim­a. ZDRAVLJE I SAVJET: Prošetajte i razbistrit­e misli.

RIBE (19. oveljače - 20. ožujka) RADITE S VIŠE LAKOĆE, SAMI SEBI SE ČUDITE KAKO TO

LJUBAV: Ništa neće biti prepušteno slučaju. Znate što možete očekivati i upravo to će se i dogoditi. KARIJERA: Radit ćete s više lakoće što je za vas neobično. U pojednim trenucima čudit ćete se sami sebi. ZDRAVLJE I SAVJET: U odličnoj ste formi.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia