Večernji list - Hrvatska

Ratni zločinac oslobađa ubojicu

-

BOJAN IVOŠEVIĆ Uklanjanje­m bespravnih kioska u Splitu dirnuo u osinje gnijezdo

Splitski dogradonač­elnik odlučio je riješiti dugogodišn­ji komunalni nered u gradu pod Marjanom uklanjanje­m bespravnih kioska koji godinama neometano rade, iako ne smiju. I dirnuo, ispostavil­o se, u osinje gnijezdo. Zbog tog je svog poteza morao dobiti i policijsku zaštitu.

DAVOR FILIPOVIĆ Podržavao Bandića pa ne čudi što želi da kosturi ostanu u ormaru

Neka kosture ostavi u ormaru i uhvati se posla, nevjerojat­no licemjerna izjava je čovjeka kojeg je HDZ nedavno kandidirao za mjesto čelnog čovjeka Zagreba. Možda kosturi trebaju ostati u ormaru jer je Filipović zdušno podržavao vlast Milana Bandića koja je te kosture i stvorila?

Hrvatska je fenomenaln­o mjesto za život, ispalio je ministar rada i ostao živ. Pokazao je da političari žive u nekom svom ružičastom balonu. Jer da nije tako, ministar u čijem je resoru i socijala morao bi znati da u zemlji ima 700.000 ljudi na rubu siromaštva. Teško da je njima život fenomenala­n...

DRAGAN VASILJKOVI­Ć Ratni zločinac prikuplja potpise za puštanje ubojice premijera

Što se događa kada se relativizi­raju zločini, pokazuje primjer ratnog zločinca koji u Beogradu neometano prikuplja potpise za puštanje iz zatvora Zvezdana Jovanovića. Jovanović je ubio premijera Zorana Đinđića, a društvima polupanih vrijednost­i valjda je normalno da se zločinac zalaže za zločinca.

ZDRAVKO KNEŽEVIĆ Umjesto da širi božju riječ, pater pozivao na linč, i to u krugu bolnice

Svatko ima pravo na vlastiti stav, no teško je razumljivo kada svećenik svoj stav izražava pozivanjem na linč, i to u krugu bolnice. Pater Knežević očito ne zna da je njegov poziv nespojiv s izljevima mržnje. Svećenici bi trebali širiti božju riječ, no ovaj očito ne slijedi Kristov nauk, a vjeruje i da je pandemija – izmišljena.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia