Večernji list - Hrvatska

Veselimo se biciklijad­i, svi u bendu smo sportski tipovi

Grupa Pravila igre nastupit će 11. lipnja u Samoboru, a njihov bubnjar Goran Belošević jedva čeka da ponovno sjedne na bicikl i uživa u društvu

- Samir Milla

Grupa Pravila igre će uz Detour i Vannu sudjelovat­i u zabavnom programu 40. Večernjako­ve biciklijad­e u Samoboru. Za dečke iz grupe to će biti povratak na našu manifestac­iju, budući da su prije četiri godine u biciklijad­i sudjeloval­i s tisućama Zagrepčana.

Promoviram­o zdrav život

– Super je bilo tada, sjećam se da smo se prvo ispred NSB-a razgibaval­i s Renatom Sopek, a onda smo vozili. Mi smo svi sportski tipovi, od početka promoviram­o zdrav život i rekreaciju, tako da podržavamo ovu akciju i pozivamo sve na nju – kazao nam je Goran Belošević (37) iz Pravila igre i dodao kako često vozi bicikl, a pogotovo ljeti kada je u Rogoznici.

– Rogoznica je specifično mjesto pa na moru puno koristim bicikl. Moram priznati da sam ga počeo koristiti više i po Zagrebu, baš sam prije neki dan vozio po Maksimiru – kaže Goran koji se prije glazbe profesiona­lno bavio tenisom, a u posljednje vrijeme trenira boks.

– Kad ne treniram, fizički se osjećam loše – priznao nam je Goran. Grupa Pravila igre posljednji­h mjeseci imala je dosta posla, što su jedva dočekali nakon pandemije koronaviru­sa.

– Zadnja dva mjeseca počeli smo snimati nekoliko pjesama i sad smo u nezahvalno­j situaciji jer su nam sve dobre i ne znamo s kojom bismo prvo izašli. Plan je da do ljeta izdamo novi singl – kaže Belošević i dodaje da ih tijekom lipnja i srpnja očekuje nekoliko koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a sve informacij­e i najave mogu se naći na njihovim društvenim mrežama.

Goran će se u rujnu na Korčuli

vjenčati sa zaručnicom Ecijom Ivušić. Premda se u medijima pojavila informacij­a kako su vjenčanje odgodili zbog epidemije, Goran nam je kazao kako to nije istina te da sve ide po planu.

Vjenčanje ide po planu

– Bit će to privatniji tip svadbe, budući da smo ipak dislociran­i iz Zagreba, gdje nam je većina prijatelja. Korčulu smo izabrali jer je Ecija rodom otamo – kazao nam je Goran koji je Eciju zaprosio nakon šest mjeseci veze. Bubnjar Pravila igre svojoj je dragoj kazao kako je vodi na poslovni put, a cijelu priču tajio je mjesec dana. Na kraju ju je zaprosio u dvorcu u Firenci.

– Uvijek volim raditi iznenađenj­a pa ću joj sigurno prirediti još takvih stvari. Naravno, neću joj napraviti iznenađenj­e da se ne pojavim na vjenčanju – smije se Goran koji za sebe kaže da je romantičan tip.

– Veseli me kad drugu stranu iznenadiš i razveseliš. Bez toga bi život bio monoton. Ecija kaže kako je ona malo manje romantična od mene, ali to nije istina. Svako malo i ona meni priredi neko iznenađenj­e – otkrio nam je Goran. Glazbenik se osvrnuo i na netom završenu Euroviziju, na kojoj je pobijedio ukrajinski Kalush Orchestra s pjesmom “Stefania”.

– Mislim da je to bilo i očekivano, jer je Pjesma Eurovizije prvo politika pa onda sve ostalo. To je refleksija političkog stanja. Ako gledamo s tog aspekta, onda je Ukrajina zaslužila pobjedu. Ne znam, nisam fan tog novog glazbenog pristupa i to da se više njeguje nešto što je “puknuto”, a manje se stavlja naglasak na glazbu. Više se ganja scenski pristup, neki štos koji će zapamtiti publika. Što se tiče naše predstavni­ce, mislim da je Mia Dimšić imala odličnu pjesmu, lijepo je bilo slušati kako pjeva na besprijeko­rnom engleskom – kazao nam je Belošević i otkrio razmišljaj­u li i Pravila igre o ovom natjecanju.

– Ako će Pravila igre ikad ići na Doru, onda idemo na pobjedu. Smatram da bi jedan bendovski, energični pristup polučio dobar rezultat, a pjesma treba biti kompletan paket. Vidjet ćemo, ne isključuje­m tu mogućnost u

• budućnosti – rekao je Goran..

Ako ikada budemo išli na Doru, onda idemo na pobjedu

 ?? ?? NOVI ALBUM Pravila igre posljednja dva mjeseca sa Sonjom i Mirom Buljanom marljivo rade na novim pjesmama te imaju slatku brigu koja će im pjesma biti idući singl
NOVI ALBUM Pravila igre posljednja dva mjeseca sa Sonjom i Mirom Buljanom marljivo rade na novim pjesmama te imaju slatku brigu koja će im pjesma biti idući singl
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia