Večernji list - Hrvatska

Cameron Diaz ipak će snimiti novi film

Povlači se iz glumačke mirovine

-

Iako je 2018. rekla kako ide u mirovinu i povlači se iz Hollywooda, glumica Cameron Diaz ipak je shvatila da je ta odluka bila preuranjen­a. Mnogima omiljena glumica humoristič­nih komedija s početka 2000.-ih vraća se kako bi snimila film “Back in Action” za Netflix, a na to su je nagovorile dvije posebne osobe.

Naime, na službenom profilu streaming platforme Netflix objavljen je razgovor koji je Diaz vodila s glumcem Jamijem Foxxom koji će glumiti u istom filmu i zvijezdom NFL-a Tomom Bradyjem. - Uzbuđena sam, ali ne znam kako da to napravim, znaš? - rekla je Cameron Foxxu, koji joj je odgovorio: - Imam nekoga na drugoj liniji, tko ti može pomoći.

Pozivu se priključio Brady koji je kazao kako ima nekoliko savjeta za nju kako da više ne bude u mirovini. Tom je, inače, objavio da ide u mirovinu u veljači ove godine, a već u ožujku je kazao kako će ponovno igrati za NFL. Diaz je nedavno gostovala kod kolege Kevina Harta u emisiji “Hart to Heart” i nakon dugo godina šutnje iskreno mu je odgovorila na pitanje zašto se povukla. Kada dugo vremena radiš nešto na visokoj razini i daješ sve od sebe, onda se neprestano očekuju visoki kriteriji. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve - objasnila je Diaz, pa dodala kako joj takav životni ritam nije dopuštao vrijeme za obitelj i rutinu koju je dugo priželjkiv­ala. - Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i sve sama obavljati - dodala je glumica, a 2015. godine vjenčala se za Benjamina Maddena. Četiri godine kasnije supružnicu su postali roditelji malene Raddix, a Cameron kaže kako joj su joj se zasnivanje­m obitelji ispunile sve želje. - Ovo me ispunjava više nego bilo što drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bih snimila uspješan film, sva moja energija je usmjerena na obitelj i to je najbolja stvar na svijetu.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia