Večernji list - Hrvatska

Talijanski nogometaš Francesco Totti rastaje se od televizijs­ke voditeljic­e Ilary Blasi

- (Mia Buva)

Početkom godine u javnost su procurile glasine o nevoljama u raju, odnosno braku slavnog talijansko­g nogometaša Francesca Tottija (45) i televizijs­ke voditeljic­e Ilary Blasi (41), koje su sada i potvrđene. Slavni par razvodi se nakon 17 godina braka u kojem je dobio troje djece, a o razvodu su se oglasili i Ilary i Francesco.

– Nakon 20 zajednički­h godina i troje predivne djece moj brak s Francescom je gotov. Proces rastave ostat će naša privatna stvar i neću davati druge izjave o tome. Pozivam sve da se suzdrže od nagađanja i da, iznad svega, poštuju privatnost moje obitelji – rekla je Ilary.

– Pokušao sam prevladati krizu u svom braku, ali danas razumijem da je odluka da se rastanemo, iako bolna, neizbježna. Sve što sam rekao i učinio posljednji­h mjeseci rekao sam i učinio kako bih zaštitio našu djecu koja će uvijek biti prioritet u mom životu. I dalje ću biti blizak s Ilary u odgoju naše troje divne djece, uvijek poštujući svoju ženu. Vjerujem u krajnje poštovanje naše privatnost­i, posebno mira naše djece – dodao je Totti za Ansu.

Uskoro bivši supružnici na vječnu ljubav obvezali su se 2005. godine, a ceremoniju je uživo prenosila čak i talijanska televizija. U braku su dobili danas 16-godišnjeg sina Cristiana te dvije kćeri, 15-godišnju Chanel i šestogodiš­nju Isabel. O konkretnim razlozima razvoda Totti i Blasi nisu željeli govoriti, no nagađa se da su im presudile bračne nevjere, i to na obje strane.

O konkretnim razlozima razvoda Totti i Blasi nisu željeli govoriti, no nagađa se da su im presudile bračne nevjere, i to na obje strane

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia