Večernji list - Hrvatska

Dragan Skočić ostaje na čelu reprezenta­cije Irana

-

konkurenci­ji. Znala sam da ima puno igračica koje su na istoj razini – istaknula je vladarica naših stolnoteni­skih stolova.

Mislila da je bole leđa...

Prije dvije godine ustanovlje­n joj dobroćudni tumor jajnika.

– Bila sam šokirana kad sam doznala da sam teško bolesna. To se dogodilo slučajno, na pregledu na koji sam došla zbog višemjeseč­nih bolova u leđima. Kondicijsk­i trener Kristijan Blažević spojio me s liječnicom Matijom Žutelijom Fattorini. Ona je odmah posumnjala da nije riječ samo o leđima. Liječnica mi nije ništa htjela reći, iako je sumnjala. Rendgen nije ništa pokazivao, ali me je dr. Žutelija Fattorini dodatno poslala na magnetsku rezonancu. No, zbog aparatića u zubima nisam mogla obaviti magnetsku, tako da sam završila na CT-u. Na kraju sam saznala da probleme radi prilično ogroman tumor. Rasplakala sam se, najviše zbog straha da više neću moći trenirati. Srećom, tumor je bio dobroćudan – prisjeća se tih dana Hana.

Operirana je četiri dana nakon što je ustanovlje­n tumor, u bolnici je trebala biti 12 dana, na kraju je izašla za sedam.

– Stanka je trajala dva mjeseca. Srećom, sve je dobro završilo i sada više nemam nikakvih problema

• – zaključila je Hana.

Dragan Skočić ostaje na mjestu izbornika iranske nogometne reprezenta­cije, objavila je tako Iranska novinska agencija.

Naime, već se nekoliko dana piše kako će 53-godišnji hrvatski stručnjak biti smijenjen, no čelnici Iranskog nogometnog saveza promijenil­i su mišljenje.

U nedjelju je održan sastanak članova Upravnog i Tehničkog odbora tamošnjeg nogometnog saveza, a nakon višesatnog vijećanja objavljeno je da Skočić ostaje na čelu reprezenta­cije, a čini se da je do preokreta došlo nakon burne reakcije iranske javnosti u kojoj je odluka o smjeni naišla na kritike.

Tako će Skočić dobiti priliku voditi Iran u njegovu trećem uzastopnom nastupu na Svjetskom prvenstvu, a šestom u povijesti. Iranci će igrati u skupini B s Engleskom,

• Walesom i SAD-om.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia