Večernji list - Hrvatska

Nina Seničar udala se za glumca Jaya Ellisa iz ‘Top Guna’

-

Srpska glumica, manekenka i voditeljic­a Nina Seničar (36) uplovila je u bračnu luku s dugogodišn­jim partnerom, američkim glumcem Jayom Ellisom (40) koji glumi u filmskom hitu “Top Gun: Maverick”. Vjenčanje se održalo još 9. srpnja u Toskani, a fotografij­ama tog velikog dana Nina se pohvalila tek sada na svojim društvenim mrežama.

Fotografij­e s vjenčanja objavio je i ugledni modni magazin Vogue na svojim društvenim mrežama. “Nakon što su se njihovi planovi više puta mijenjali usred pandemije i rasporeda snimanja, par se vjenčao u vili u Toskani okruženoj vinogradim­a i maslinicim­a”, piše Vogue na svojoj stranici. – Oduvijek smo se željeli vjenčati u Italiji jer je odlazak u tu državu bilo naše prvo zajedničko putovanje – pojasnila je Nina. Upravo iz tog razloga Nina i Jay krenuli su još u lipnju 2019. godine tražiti lokaciju za svoje vjenčanje putujući tjedan dana od Rima preko Toskane do Puglie i krajnjeg jugoistoka zemlje i usput razgledava­jući oko 15 mjesta i vila. Na kraju su se smjestili u Villu Mangiacane, imanje okruženo vinogradim­a i maslinicim­a u gradiću San Casciano u Toskani. Par je u vezi od 2015. godine, a tek su je 2017. i javno potvrdili. U studenom 2019. godine postali su i roditelji djevojčice Nore Grace.

Inače, Ninin suprug u hit-filmu “Top Gun: Maverick” tumači poručnika Reubena “Payback” Fitcha, dok je ona sama posljednju zapaženu holivudsku ulogu odigrala u filmu “Papilon”. Podsjetimo, Nina je karijeru počela na talijansko­j televiziji, a 2006. bila je u vezi s Erosom Ramazzotti­jem, s kojim je nakon prekida

• ostala u dobrim odnosima.

 ?? ??
 ?? ?? TOSKANA Nina je za vjenčanje s Jayom Ellisom odabrala Italiju
TOSKANA Nina je za vjenčanje s Jayom Ellisom odabrala Italiju

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia