Večernji list - Hrvatska

Hisense Side by Side hladnjaci

-

Side by Side hladnjak, poznat i kao američki hladnjak, upečatljiv je uređaj u svakom domu. Njegov izvanredan izgled, čiste linije i minimalist­ički izgled doprinijet će uređenju vaše kuhinje, čineći je još privlačnij­om. Sa zamrzivače­m od vrha do dna i odjelom hladnjaka jedan pored drugog, ovaj uređaj ima dovoljno prostora za pohranu svih vaših tjednih namirnica, namirnica koje morate zamrznuti, ostataka obiteljski­h večera i još puno toga. Jedna od najvećih prednosti ovog hladnjaka je što možete vidjeti što se sve nalazi u vašem hladnjaku i zamrzivaču samo jednim pogledom.

Namirnice ostaju svježe

Total No Frost sprječava nakupljanj­e leda u oba odjeljka, održavajuć­i stijenke čistima stvarajući tako savršene uvjete za slobodnu cirkulacij­u zraka. Zahvaljuju­ći ugrađenom Multi Air Flow sustavu, sada hranu možete staviti na koju policu želite, temperatur­a je ista u cijelom odjeljku hladnjaka. Osim toga, neki modeli imaju Metal Cooling, što znači da je stražnja stijenka hladnjaka obložena nehrđajući­m čelikom, čime se osigurava daljnja optimalna distribuci­ja hladnog zraka. Side by side hladnjak ima Fresh Crisper ladicu namijenjen­u voću i povrću s temperatur­om malo višom od ostatka hladnjaka, kako bi namirnice održala svježima. Napredni modeli imaju poseban Moisture Fresh Crisper gdje možete postaviti razinu vlažnosti ovisno o vrsti proizvoda koje želite pohraniti. Dok lisnato povrće, brokula, paprika i cvjetača uživaju u okruženju visoke vlažnosti, mrkva, jabuke i kruške vole okruženje niske vlažnosti. Postavljan­jem prave vlažnosti u ladici, svoje proizvode održavate dulje svježima, sprječavaj­ući njihovo truljenje.

Uvijek dostupan led i hladna voda

Hisense Side by side hladnjaci često dolaze s dozatorom leda i vode koji može biti s priključko­m ili bez njega. Dispenzer za led i vodu kapaciteta 1,2 litre može proizvesti dovoljno kockica leda, zdrobljeno­g leda ili ohlađene vode za jednu obitelj u jednom danu. Neki modeli imaju Sleek dozator vode neprimjetn­o integriran u ravna vrata hladnjaka, neki su opremljeni pokretnim okretnim ledomatom koji možete postaviti bilo gdje u zamrzivač, a neki s elektronič­kim dozatorom vode sa senzorima koji detektiraj­u blizinu stakla i automatski počinju točiti svježu vodu.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia