Večernji list - Hrvatska

Leopard-uzorak zavoljela sam tek s vremenom

- Jesenski kaputi i jakne Lei Lou Haljine za novu sezonu Diane Viljevac

fashion report

Inače ne volim slojevito odijevanje, izluđuje me što je ujutro hladno, a kasnije toplo. Zato je odluka pala na neutralne boje i vunenu vestu kratkih rukava. Donedavno nisam voljela leopard-uzorak, ali svidio mi se jedan plavi kaput s tim uzorkom, prvi takav komad koji sam kupila, pa sam si kupila i ovu jaknu. Katja je sama odabrala svoju kombinacij­u, voli te tipične boje za djevojčice i puna je boja. Kad kupujemo odjeću, kupujemo zajedno i ponekad joj nešto sugeriram, ali njoj se ne svidi pa na kraju bude po njezinu. Ja joj primjerice nisam htjela kupiti ovaj pink kaputić, ali njoj se jako svidio pa sam joj morala udovoljiti – rekla je našem street style fotografu Goranu Čižmešiji poduzetnic­a i vlasnica Home Sweet Homea Zrinka Bubanović, koja je pozirala s kćeri Katjom.

Pinkova nova kolekcija, inspiriran­a simbolikom dubine neba prošaranog zvijezdama, dizajniran­a je za posebne prilike. Izdvaja se po dizajnu koji naglašava ženske obline kreirajući iznenađuju­će siluete, čime je postignut jedinstven spoj senzualnos­ti i ženstvenos­ti. Kolekcijom dominiraju minihaljin­e, profinjeni kostimi, sakoi sa širokim strukturir­anim ramenima i predimenzi­onirani kaputi.

Pre-fall kolekcija Lei Lou donosi brojne novitete, među kojima se ističu kaputi i jakne. Uskoro pristižu komadi iz jesensko-zimske kolekcije, čije će prave zvijezde biti drapirane čizme, kaputi, ali i puffer jakne.

Diana Viljevac odlučila je hladnu sezonu obilježiti haljinama te je predstavil­a širok raspon kreacija za sve ukuse i generacije, pri čemu napominje da nije razmišljal­a o posebnim prigodama, već o čistom užitku nošenja kvalitetne, jedinstven­e haljine.

– Vjerujem da žene uvijek traže haljinu koja će im postati omiljeni komad odjeće kojemu se stalno vraćaju – kaže dizajneric­a.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia