Večernji list - Hrvatska

Voljela bih se baviti pjevanjem, a planiram postati i boksačica

Farija Gaši ima samo 12 godina, a svojim pjevačkim umijećem uspjela je raznježiti sve članove žirija Supertalen­ta, Maja Šuput odmah joj je zlatnim gumbom omogućila ulazak u polufinale

- Tamara Janušić

- To je jedan od onih trenutaka kada se Martina i ja redovito pogledamo odmah na prvi ton i kada vidim njezine suzne oči i slijedi lančana reakcija - komentiral­a je pjevačica Maja Šuput trenutak u kojem je Fariji Gaši suznim očima stisnula zlatni gumb u Supertalen­tu.

Pjesma Dine Merlina

Farija ima samo 12 godina, a svojim pjevačkim umijećem oduševila je i pridobila sve članove žirija. Djevojčica kojoj mnogi predviđaju zvjezdanu budućnost živi s obitelji u Zagrebu, a teta ju je potaknula da se prijavi u show. Pjeva od osme godine, no nikada nije išla u glazbenu školu, ali kada njezina ponosna teta objavi neki njezin video na društvenim mrežama, pozitivni komentari samo se nižu. Iako je nastupila s pjesmom Dine Merlina, kao i mnogi njezini vršnjaci, najviše voli slušati Voyagea i Breskvicu. Popričali smo s Farijom nakon što je osvojila zlatni gumb, a ona nam je otkrila kako se osjeća nabaviti kon pobjede, kako uspije zapamtiti tekst pjesme, ali i što želi biti kada odraste. Otkrila nam je i da nije očekivala da će dobiti zlatni gumb.

- Nisam uopće očekivala da ću dobiti zlatni gumb niti nisam razmišljal­a o tome dok sam nastupala. Iznenadila su me već i četiri prolazna glasa, a pogotovo zlatni gumb koji priželjkuj­e svaki natjecatel­j na audicijama - priznaje. Dodaje i da nije mogla vjerovati da se to dogodilo.

- U trenutku kada sam dobila zlatni gumb, nisam mogla to vjerovati, bila sam potpuno izgubljena. Zapravo, ni sada još ne vjerujem da sam dobila zlatni gumb, no nakon što su mi se dojmovi malo slegli, mogu reći da sam neopisivo sretna i ponosna.

Nada se pobjedi

Talentiran­a 12-godišnjaki­nja priznala je i da je imala tremu.

- Imala sam tremu, a za vrijeme nastupa me najviše bilo strah da se ne izgubim u tekstu ili da mi ne zastane glas dok pjevam. Srećom, nije se izgubila u tekstu, a pamti ga tako da prvo pjeva uz melodije, a nakon toga i bez melodije i tako ukrug. Puno joj znači što je za nju zlatni gumb pritisnula upravo Maja Šuput, ona joj je, naime, najdraža članica žirija.

- Maja Šuput mi je oduvijek bila najdraža članica žirija, a sada imam još jedan razlog da bude tako. Presretna sam što je došla na pozornicu zagrliti me - rekla je Gaši. Cijela obitelj podržava tu osnovnoško­lku, ali se roditelji najviše ponose njezinim uspjehom.

- Mama i tata bili su najsretnij­i, a onda, naravno, i svi ostali u obitelji te moji najbliži prijatelji - naglašava.

Pjevanjem bi se, tvrdi, željela cijeli život.

- Pjevanjem bih se htjela baviti cijeli život. Stalno pjevušim, bez obzira na to imam li nastavu ili netko spava ili mi je samo dosadno. Pjevam kad god imam prilike za to!

Fariju teta zove kad joj treba smirenje da joj nešto otpjeva, te je snima za društvene mreže. Ona ju je i potaknula da se prijavi za Supertalen­t.

- Ja sam već neko vrijeme imala veliku želju nastupiti u Supertalen­tu, a tetka me dodatno potaknula na to da se prijavim - kaže Farija.

Uz to što pjeva, bavila bi se i - boksom. Naime, njezin je brat boksački prvak, pa bi se tim sportom i ona htjela baviti.

- Boksačica bih htjela biti bez obzira na pjevačku karijeru. Meni bi za početak bilo dovoljno da se naučim obraniti - komentira 12-godišnjaki­nja. Naravno, htjela bi i pobijediti u showu, ali još ne zna što bi učinila s novcem od nagrade.

- Željela bih pobijediti, ali ne razmišljam o pobjedi, kao ni o nagradi koju bih u tom slučaju dobila. Trebala bih dobro promisliti o tome na što bih potrošila novac - zaključila je.

Djevojčica pjeva od osme godine, no nikada nije išla u glazbenu školu

 ?? ??
 ?? ?? POSEBNA SREĆA Puno joj znači što je za nju zlatni gumb pritisnula upravo Maja Šuput, ona joj je, naime, najdraža članica žirija
POSEBNA SREĆA Puno joj znači što je za nju zlatni gumb pritisnula upravo Maja Šuput, ona joj je, naime, najdraža članica žirija
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia