Večernji list - Hrvatska

Tudor s Marseilleo­m do prvih bodova, i to pred praznim tribinama

-

Ako netko ima razloga za slavlje, onda je to Igor Tudor jer u trećem je kolu Lige prvaka s 4:1 pobijedio Sporting te s Marseilleo­m osvojio prve bodove u elitnom natjecanju. Igralo se pred praznim tribinama, Tudor se razljutio što je utakmica kasnila 22 minute jer Portugalci nisu na vrijeme stigli na stadion, a onda je u prvoj minuti njegova momčad primila pogodak. Zabio je Trincao. Stvari su se okrenule u 13. minuti, kada je vratar gostiju Adan pogodio nogu Sancheza, od kojeg se lopta odbila u mrežu. Samo tri minute poslije Harit je zabio za 2:1, a u 23. je Adan isključen nakon što je igrao rukom izvan svojih 16 metara. U 29. je Balerdi glavom zabio za 3:1, dok je konačan rezultat u 85. postavio Mbemba.

Bayern je rutinski odradio posao protiv Viktorije Plzen pobijedivš­i 5:0. Golove su zabili Sane (7., 50.), Gnabry (13.), Mane (21.) i Choupo-Moting (59.).

Josip Stanišić odigrao je za Bayern drugo poluvrijem­e. Ovom su pobjedom Bavarci došli do 31 uzastopne utakmice grupne faze LP-a bez poraza, što je novi rekord.

Inter i Barcelona igrali su na San Siru derbi, a domaćini su slavili s 1:0 (strijelac Çalhanoğlu).

Eintracht Frankfurt igrao je 0:0 s Tottenhamo­m, za koji je do 72. nastupao Ivan Perišić. Kristijan Jakić odigrao je cijeli susret za domaćine. Liverpool je s 2:0 pobijedio Rangers.

Barišić je odigrao cijeli susret, a Čolak je ušao u 73. za Škote. U ostalim susretima Napoli je sa 6:1 pobijedio Ajax, Club Brugge bio je bolji od Atletica M. s 2:0, a Porto

• je s 2:0 pobijedio Bayer L.

Bayern je došao do 31 uzastopne utakmice u grupnoj fazi LP-a bez poraza, što je novi rekord natjecanja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia